תשובה לביופסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לביופסיה
    אודיה
    08/02/2010

פרופסור קוטן,

ערב טוב.

התקבלה אצלי תשובה לביופסיה שנערכה בשבוע שעבר וזו לשונה:
    גלילים של neurinoma. תאי הגידול נצבעו ל- 100s ולא נצבעו ל- actin, desmin, 117cd ו- dog. אין מיטוזות. נראו תאי קצף בקבוצות קטנות בתוך הרקמה.

החומר שנשלח לבדיקה: pelvic mass

במידה ויש באפשרותך, אשמח לקבל הסבר.

הרבה תודה
    אודיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה לביופסיה

הוספת תגובה

• נוירינומה

פרופ` אברהם קוטן
    08/02/2010

מדובר בגידול שפיר- אבל חסרים פרטים קליניים להשלמת התמונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוירינומה

אודיה
    09/02/2010

בוקר טוב.
    בהמשך לתשובתך, הממצא נצפה כבר לפני כשנתיים והחל ב- 1.5 ס"מ. בוצעה לפרסקופיה שלא הדגימה את הממצא. הריתי ב- ivf ואז נצפה שוב באגן. בניתוח קיסרי שוב לא נצפה. לאחרונה כתוצאה מדימומים נצפה בגודל של 4.5 ס"מ. בוצע mri ריקטלי ונלקחה כאמור ביופסיה. למיטב הבנתי הגידול ממוקם בין הנרתיק לרקטום. אני מועמדת לניתוח כבר לקראת סוף החודש.

שאלתי עולה באתר משום שהבנתי שהגידול מאוד נדיר אולי משום המיקום שלו. והאולי, הוא הבעיה שלי.
    אני לא מצליחה למצוא נתונים באינטרנט שחופפים למקרה - מכאן הפניה

המון תודה - אתה עונה ממש מהר

אודיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוירינומה

פרופ` אברהם קוטן
    09/02/2010

הנוירינומה היא גידול שפיר, אך רצוי להרחיקו ולקבל תשובה פתולוגית מכל הגוש ולא רק מהניקור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוירינומה

אודיה
    09/02/2010

בוקר טוב.
    בהמשך לתשובתך, הממצא נצפה כבר לפני כשנתיים והחל ב- 1.5 ס"מ. בוצעה לפרסקופיה שלא הדגימה את הממצא. הריתי ב- ivf ואז נצפה שוב באגן. בניתוח קיסרי שוב לא נצפה. לאחרונה כתוצאה מדימומים נצפה בגודל של 4.5 ס"מ. בוצע mri ריקטלי ונלקחה כאמור ביופסיה. למיטב הבנתי הגידול ממוקם בין הנרתיק לרקטום. אני מועמדת לניתוח כבר לקראת סוף החודש.

שאלתי עולה באתר משום שהבנתי שהגידול מאוד נדיר אולי משום המיקום שלו. והאולי, הוא הבעיה שלי.
    אני לא מצליחה למצוא נתונים באינטרנט שחופפים למקרה - מכאן הפניה

המון תודה - אתה עונה ממש מהר

אודיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו