בלוטות בבית שחי-ביופסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות בבית שחי-ביופסיה
    אורית
    13/02/2010

שלום .אני בת 25 עם הרבה מחלות רקע כרונית. עשיתי ממוגרפיה ואולטרסונד שד בגלל שמצאו לי במקרה גוש בבלוטת לימפה בבית שחי בצילום חזה CT(החזה יצא תקין).כעת מצאו 5 בלוטות"פתלוגיות" שרשום:"חשודות מאוד לשאת" ומומלץ ביופסיה.אציין רק שהשדיים יצאו בסדר גמור לפי מה שרשום והסבירו לי.
    רציתי לשאול אם זה לא יכול להיות שזה בגלל דואורדורנט שהשתמשתי בו לפני הממוגרפיה?
    כי אמרו לי לא לשים יותר מידי מהליידי ספיד סטיק בבית השחי ולא שמתי הרבה אבל אולי זה היה הרבה מידי לבדיקה ובלבל את התוצאה?וגם הייתי ממש לפני הבדיקה בטפול פוטותרפיה.לא יכול להיות שזה קשור.אני פשוט מאוד מפחדת מהביופסיה.הבנתי ששואבים מבפנים.
    ורציתי לשאול אם גם יכול להיות שפוטותרפיה עושה גידולים כאלה?(עשיתי הרבה טיפולים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטות בבית שחי-ביופסיה

הוספת תגובה

• בלוטות בבית השחי

פרופ` אברהם קוטן
    13/02/2010

הבלוטות הן לא תוצאה של דיאודורנט או פוטותרפיה, יש להמשיך בבירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אורית
    14/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו