מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן קיבה?אלי כהן27/02/2010
שלום לכולם אני אלי ורציתי להתייעץ עמכם....
כבר חודש שאני סובל מכאבים ברום הבטן, עברתי בדיקת דם שהראתה שיש לי דימום בדרכי העיכול וחוסר ברזל. אבי נפטר מסרטן פנקריאס (לבלב) ולכן גם ביצעת בדיקת מרקרים שיצאה שלילית ושללה סרטן לבלב. יש לי מומ מולד בוושט שמונע ממני לבצע את הבדיקה הדרושה-אבל יש רעיון לפתרון. אני יודע שהתסמינים הם ירידה במשקל ודם בצואה ובקיא, וחוסר תיאבון-איני סובל מחוסר תיאבון, איני חיוור ואפילו עליתי במשקל בחודש האחרון (מאז שהתחילו הכאבים). אני יודע שדרוש לכם לדעת יותר כדי לאבחן- אבל רציתי לקבל חוות דעת ראשונית, מה דעתכם? סרטן קיבה? איזה שלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני בן 46
אלי כהן27/02/2010כמו שכתבתי בכותרת אני בן 46-גיל שלפי המידע שנחשפתי אליו צעיר ולא נפוץ בו סרטן הקיבה. בנוסף-זה שאני יכול לאכול כרגיל שולל את זה שהגידול (אם קיים) מפותח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שאני בן 46
אלי כהן27/02/2010כמו שכתבתי בכותרת אני בן 46-גיל שלפי המידע שנחשפתי אליו צעיר ולא נפוץ בו סרטן הקיבה. בנוסף-זה שאני יכול לאכול כרגיל שולל את זה שהגידול (אם קיים) מפותח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים קליניים
פרופ` אברהם קוטן28/02/2010הסימנים שאתה מתאר אינם ספציפיים לסרטן דווקא ומחייבים בירור גסטרואנטרולוגי מעמיק. העובדה שהסמנים ("מרקרים") תקינים - אינה שוללת ממאירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה.....
אלי כהן28/02/2010אני מבין שאי אפשר לקבוע את הבעיה (סרטן, אולקוס וכו') מהפרטים האלה אך אשמח לדעת האם לפי דעתך המחלה (סרטן קיבה) יוכלה להיות הגורם (גם בהתחשב בגיל וגם בזה שיש לי סוג דם A+,אם זה משנה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)