סרטן קיבה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן קיבה?
    אלי כהן
    27/02/2010

שלום לכולם אני אלי ורציתי להתייעץ עמכם....
    כבר חודש שאני סובל מכאבים ברום הבטן, עברתי בדיקת דם שהראתה שיש לי דימום בדרכי העיכול וחוסר ברזל. אבי נפטר מסרטן פנקריאס (לבלב) ולכן גם ביצעת בדיקת מרקרים שיצאה שלילית ושללה סרטן לבלב. יש לי מומ מולד בוושט שמונע ממני לבצע את הבדיקה הדרושה-אבל יש רעיון לפתרון. אני יודע שהתסמינים הם ירידה במשקל ודם בצואה ובקיא, וחוסר תיאבון-איני סובל מחוסר תיאבון, איני חיוור ואפילו עליתי במשקל בחודש האחרון (מאז שהתחילו הכאבים). אני יודע שדרוש לכם לדעת יותר כדי לאבחן- אבל רציתי לקבל חוות דעת ראשונית, מה דעתכם? סרטן קיבה? איזה שלב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן קיבה?

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני בן 46

אלי כהן
    27/02/2010

כמו שכתבתי בכותרת אני בן 46-גיל שלפי המידע שנחשפתי אליו צעיר ולא נפוץ בו סרטן הקיבה. בנוסף-זה שאני יכול לאכול כרגיל שולל את זה שהגידול (אם קיים) מפותח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני בן 46

אלי כהן
    27/02/2010

כמו שכתבתי בכותרת אני בן 46-גיל שלפי המידע שנחשפתי אליו צעיר ולא נפוץ בו סרטן הקיבה. בנוסף-זה שאני יכול לאכול כרגיל שולל את זה שהגידול (אם קיים) מפותח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימנים קליניים

פרופ` אברהם קוטן
    28/02/2010

הסימנים שאתה מתאר אינם ספציפיים לסרטן דווקא ומחייבים בירור גסטרואנטרולוגי מעמיק. העובדה שהסמנים ("מרקרים") תקינים - אינה שוללת ממאירות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה.....

אלי כהן
    28/02/2010

אני מבין שאי אפשר לקבוע את הבעיה (סרטן, אולקוס וכו') מהפרטים האלה אך אשמח לדעת האם לפי דעתך המחלה (סרטן קיבה) יוכלה להיות הגורם (גם בהתחשב בגיל וגם בזה שיש לי סוג דם A+,אם זה משנה)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו