דכאון אחרי סרטן שד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון אחרי סרטן שד
    אודי
    20/04/2010

שלום,
    לפני שנה וחצי הסתיים אצל בת זוגי טיפול מלא בסרטן שד. כעבור מספר חודשים התחילו להופיע סימני דכאון שהלך וגבר, מבלי שהתרופות שניתנו, רמוטיב, ציפרלקס וסימבלטה (בסדר הזה ובמינונים שונים) הראו איזו שהיא הטבה.
    הפסיכיאטר ממליץ על טיפול בשוק חשמלי. אני שואל האם לא צריך לבדוק קודם לכן השפעות אפשריות של הטיפול בסרטן או הסרטן עצמו ואם כן, מה ולאן לפנות.
    זה דחוף!!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון אחרי סרטן שד

הוספת תגובה

• תשובה מנסיון אישי

גליה
    21/04/2010

אודי שלום.
    מצער מאוד לשמוע על ההתמודדות שזוגתך נאלצת לעבור ואני מקווה שמצבה ישתפר והיא תרגיש טוב במהרה.
    גם אני חוויתי דיכאון שהופיע תוך כדי המלחמה שלי בסרטן השד ואני טופלתי בויפאקס XR ששיפרה מאוד את מצבי הנפשי ועזרה לי בתקופת ההתמודדות עם המחלה, לכן אני ממליצה להמשיך ולנסות טיפול תרופתי לפני שאתם מתחילים עם שוק חשמלי וכד'.
    ואגב, הויפאקס XR ניתנת פעמים רבות לנשים שחולות בסרטן השד וחוות דיכאון מכיוון שתרופה זו אינה מתנגשת עם טמוקסיפן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוק חשמלי

פרופ` אברהם קוטן
    22/04/2010

אין שום נתונים המצביעים על סיכון מבחינת הסרטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו