מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילוי גוד בראיה אצל אחרגינה27/04/2010
ברצוני לדעת במקצת פרטים על אחי, לפני יותר משנה אחי עבר ניתוח אחרי בריתת במעי הגס היה חולה סרטן ועבר כימוטראפיה, לאחרונה במעקב שנאלץ לעשות מידי תקופה התגלו אצלו גוש בריאה ממה שאני הצלחתי לקרוא אחרי מיפוי של PET היה כתוב FIS-FDG הופגמה קשרית בקוטר 14.5ממ עם קליטה מוגברת של SUV 6. באגן בעמידה פריקת מקולית הודגם גוש מסביב לסיכה ניתוחית עם קליטת יתר של FDG (5.4(
אני מאוד בלחץ ממצבו הגעתי במיוחד מחו"ל בדרך כלל אני גרה באוסטראליה והרבה שנים היינו מנותקיםץ אני די חוששת מהבאות אשמח מאוד באם תוכל להאיר במקצת על הנעשה כמובן שאני מתעננינת ללא ידיעתוץ
הוא בקשר עם המטפל שלו אך אני רוצה לדעת מצידי יותר.
תודה על כל ידע ועזרה שתוכל להגיש תודה
חפשו בפורום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאים בפט
ד''ר יוסף ברנר28/04/2010ההודעה מאד לא ברורה. בכל זאת, לפי מה שניתן להבין ממנה מדובר בחשד להישנות המחלה גם בריאה וגם באזור הניתוח באגן
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)