דימום לאחר קיום יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר קיום יחסים
    סיגל
    06/05/2010

שלום אני נשואה + 4 ילדים היה לי מחזור למשך שלושה שבועות ואחרי אפסקה של שבועיים קיימתי יחסים עם בעלי ואחר כך הופיע לי דימום ואני עכשיו מדממת חזק כמו מחזור שבועיים עשיתי בדיקת פאפ תרם הגיעה תשובה ועשיתי גם בדיקה אצל דר בלי רמי מומח צוואר הרחם והוא שלל סרטן אחרי בדיקה שלו אני הייתי ללא דימום 4 ימים ומייד אחרי הבדיקה שוב מדממת לא יודעת מה לעשות זה ברור לי שמשהו לא תקין אני אמורה לעשות ברור אצל הקניקולוג שלי למה ממשיך הדימום
    השמח עם יש איזה רופא שיכול לייעץ לכוון אותי ואשמח עם ישלך אותי לרופאים שיוכלו לעזור אני כיום ללא דימום יומיים ומפחדת לקיים יחסים לדמם שוב כבר אין לי כוח אני חלשה ומפוחדת
    מחכה לעזרה תודה מראש סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום לאחר קיום יחסים

הוספת תגובה

• לאו דווקא ממאירות

ד''ר דניאלה כץ
    06/05/2010

לדימום וגינאלי הבחנה מבדלת רחבה לאו דווקא בכוון של ממאירות.
    המקום להתחיל הוא אצל הגיניקולוג שבוודאי ירצה לקבל אינפורמציה נוספת, למשל כמו גלולות/התקן תוך רחמי לאחר מכן בדרך לאבחנה יעזרו בדיקה גופנית, אולטראסאונד ובדיקות דם.

בכל אופן, תלונות על עייפות בחולה עם דימום ממושך יכולות להצביע על אנמיה וזו עוד סיבה לבצע בדיקת דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו