מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפיניטור במקום נקסווארחנוך15/05/2010
לאחר כריתת שתי הכליות (בהפרש של 5 שנים) כעת אני עם גרורות בלבלב, במיטת הכליה האחרונה שנכרתה (לפני 4 שנים) ובסי.טי האחרון נתגלה ממצא חשוד כגרורה בשער הכליה השמאלית (LLL). כמו-כן יש הגדלה מסויימת, קטנה, בשאר המוקדים. אני לוקח נקסאוור כבר כשנתיים וחצי ועד כה היה המצב סטאטי משך כשנתיים וחצי.. כעת החליטה האונקולוגית שלי להפסיק עם הנקסאוור ולעבור לאפיניטור, שהיא תרופת קו שני לסרטן הכליה (RCC). שאלתי היא האם, במידה ויתברר כי האפיניטור אינו עוזר, ניתן יהיה לחזור לנקסאוור או שהדרך חזרה אינה אפשרית (מבחינת נוהלי קופ"ח)? האם ניתן לערער על נוהל כזה?
שאלה נוספת, בבקשה,- האם כדאי לבצע הקרנה לממצא שבריאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפיניטור
פרופ` אברהם קוטן15/05/20101. במידה ולא תהיה תגובה לאפיניטור, אין שום טעם לחזור לנקסואר, שכן התרופה הפסיקה להיות יעילה במקרה שלך, והגידול חדל להגיב לה.
2. מילה בזכות סל הבריאות בישראל: התרופות נקסאואר ואפיניטור הינן יקרות מאד, עלות של אלפי דולרים לחודש. מעטות הארצות המספקות תרופות שכאלה במסגרת הרפואה הציבורית. אין שום הצדקה לחזור לתרופה שאיננה יעילה כבר, ומהבחינה הזאת אין שום הצדקה להלין על קופת חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)