מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבור פרופ' קוטן.קרן17/05/2010
שלום פרופ' קוטן , הודעה קודמת שכתבתי נמחקה משום מה ...אני מעתיקה אותה שוב
בנוגע לאימי שאובחנה עם סרטן קיבה עם גרורות בכבד. דיברתי עם מזכירתך אלינור לגבי הטיפול באיטריום והיא העבירה את החומר למחלקה המטפלת. העניין הוא שאני חוששת שכל הפרוצדורה תיקח זמן רב.
עד שיקבע לנו תור אשמח מאוד אם תוכל לענות על שאלותיי:
1. תוך כמה זמן לעניות דעתך מהיום נוכל להתחיל בטיפול ?(באם ימצא שאמא מתאימה וכ"ו...).
2.למה בעצם אנחנו אמורים לעבור שוב את כל בדיקות הדימות ? אם יש את כל הבדיקות מבילינסון ממהלך האשפוז לפני חודש?
3. האם יש תופעות לוואי מהטיפול? מהכתבה הבנתי שהיתרון הוא שאין פגיעה בתאים הבריאים אז לפי ההגיון שלי אין תופעות לוואי.. שזה חלק ענק מהשיקול שלנו.
4. האם התרופה נמכרת בארץ או רק בחול? תוך כמה זמן היא אמורה להגיע אלינו מהרגע שמזמינים?
5. אמא עברה צנתור בלב בשל סתימת עורק לפני כחצי שנה . האם זה מהווה בעיה לעבור את הפרוצדורה?
אם יש משהו שניתן לעשות על מנת לקצר את התהליך(כמו סיטי פרטי או כל דבר אחר) אנא ממך אמור לנו.
אני שואלת את כל השאלות כי אנחנו באמת מתלבטים ומתחבטים , התחושה היא שכל יום שעובר משחק לרעתינו , וגלגלי הבירוקרטיה נעים לאט ... המרקרים שלה בסימני עלייה משמעותיים ויש החמרה
מופעל עלינו לחץ בעיקר מהרופאה שלה להתחיל בניסוי מחקרי ואנחנו מאוד חוששים שהזמן יעבור ונצא חלילה קרחים מכל הצדדים
מצטערת על האורך
מצפה לתשובותיך תודה על זמנך היקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איטריום
פרופ` אברהם קוטן20/05/2010כל התשובות תינתינה בפגישתכם עם הרופאים העוסקים בתחום זה במרפאתנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)