דוקטור דניאלה כץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקטור דניאלה כץ
    סיגלית
    12/06/2010

היי זו סיגלית בקשר לסרקומה כמה זמן את ממליצה להמתין עד לבדיקה הבאה MRIבוצע ביום שלישי והאקו TEE -לפני שבועיים ,,האם את לדעתך יתכן מצב שכל הגידול נוקה ולא תהייה חזרה למרות מיקומו ורמת ההתמיינות הגבוהה שלו [הוא היה 5 סמ]ולדעתי קרוב לשנתיים היגענו לבית חולים מס פעמים עם חולשה כאבי ראש כאבים ביד שמאל וכו תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוקטור דניאלה כץ

הוספת תגובה

• הבהרה

ד''ר דניאלה כץ
    13/06/2010

לא מבינה את הפסקה האחרונה "קרוב לשנתיים הגענו לב"ח....
    מה ארע לפני שנתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כימותרפיה ללא קשר לממצא בלב

ד''ר דניאלה כץ
    13/06/2010

סיגלית,
    אני אנסה להסביר את עצמי. כן או לא חזרת מחלה בלב נראית לי פחות חשובה.
    מהנסיון שלי, סרקומה של הלב ברמת התמיינות גבוהה נוטה לשלוח גרורות. לכן לדעתי, יש להתמקד בכימותרפיה, גם אם אין ממצא בלב או בשאר הגוף, במטרה למנוע את הופעת הגרורות ולטפל במחלה בלב גם אם היא לא נראית בהדמיה- ועל אחת כמה וכמה אם היא נראית.
    הייתי נותנת אדריאמיצין בשלוב עם אייפוספמיד לפחות לנסיון.

הבעיה שנותרה היא מה הסיכוי של המצאות טרומבוס והאם הסיכוי מספיק גבוה לטפל באנטיקואגולציה-ועל זה הקרדיולוג צריך לענות כולל השאלה מתי לחזור על TEE.

מקווה שהצלחתי להבהיר את עמדתי בעניין הכמוטרפיה.

דניאלה כץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור דניאלה כץ

סיגלית
    14/06/2010

בקשר לסרקומה בלב כתבת לבצע טיפול כימוטרפי ללא קשר בממצא בלב ביצענו שישה טיפולים בגמזר וטקוסטר הומלץ מראש בין שישה לעשרה טיפולים על ידי קוזלי ממילאנו בטיפול השישי אימי קיבלה כניראה זיהום בעקבות הכימוטרפיה והטיפול הופסק האם לדעתך פרוטוקול של שישה טיפולים מספיק מה את מציעה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל בגישות

ד''ר דניאלה כץ
    15/06/2010

קיים הבדל בין האירופאים לאמריקאים באגרסיביות עם הכמוטרפיה- האירופאים נותנים פחות מהאמריקאים. סרקומה בלב שלא נכרתה כסרקומה דורשת יותר כמוטרפיה. אבל תמתינו לתוצאות הTEE החוזר אם מדובר בחזרה אין מחלוקת אני חושבת על יותר כמוטרפיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו