מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקטור דניאלה כץסיגלית12/06/2010
היי זו סיגלית בקשר לסרקומה כמה זמן את ממליצה להמתין עד לבדיקה הבאה MRIבוצע ביום שלישי והאקו TEE -לפני שבועיים ,,האם את לדעתך יתכן מצב שכל הגידול נוקה ולא תהייה חזרה למרות מיקומו ורמת ההתמיינות הגבוהה שלו [הוא היה 5 סמ]ולדעתי קרוב לשנתיים היגענו לבית חולים מס פעמים עם חולשה כאבי ראש כאבים ביד שמאל וכו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
ד''ר דניאלה כץ13/06/2010לא מבינה את הפסקה האחרונה "קרוב לשנתיים הגענו לב"ח....
מה ארע לפני שנתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכימותרפיה ללא קשר לממצא בלב
ד''ר דניאלה כץ13/06/2010סיגלית,
אני אנסה להסביר את עצמי. כן או לא חזרת מחלה בלב נראית לי פחות חשובה.
מהנסיון שלי, סרקומה של הלב ברמת התמיינות גבוהה נוטה לשלוח גרורות. לכן לדעתי, יש להתמקד בכימותרפיה, גם אם אין ממצא בלב או בשאר הגוף, במטרה למנוע את הופעת הגרורות ולטפל במחלה בלב גם אם היא לא נראית בהדמיה- ועל אחת כמה וכמה אם היא נראית.
הייתי נותנת אדריאמיצין בשלוב עם אייפוספמיד לפחות לנסיון.
הבעיה שנותרה היא מה הסיכוי של המצאות טרומבוס והאם הסיכוי מספיק גבוה לטפל באנטיקואגולציה-ועל זה הקרדיולוג צריך לענות כולל השאלה מתי לחזור על TEE.
מקווה שהצלחתי להבהיר את עמדתי בעניין הכמוטרפיה.
דניאלה כץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור דניאלה כץ
סיגלית14/06/2010בקשר לסרקומה בלב כתבת לבצע טיפול כימוטרפי ללא קשר בממצא בלב ביצענו שישה טיפולים בגמזר וטקוסטר הומלץ מראש בין שישה לעשרה טיפולים על ידי קוזלי ממילאנו בטיפול השישי אימי קיבלה כניראה זיהום בעקבות הכימוטרפיה והטיפול הופסק האם לדעתך פרוטוקול של שישה טיפולים מספיק מה את מציעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדל בגישות
ד''ר דניאלה כץ15/06/2010קיים הבדל בין האירופאים לאמריקאים באגרסיביות עם הכמוטרפיה- האירופאים נותנים פחות מהאמריקאים. סרקומה בלב שלא נכרתה כסרקומה דורשת יותר כמוטרפיה. אבל תמתינו לתוצאות הTEE החוזר אם מדובר בחזרה אין מחלוקת אני חושבת על יותר כמוטרפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)