סרקומה בלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרקומה בלב
    סיגלית
    23/06/2010

מספר פעמים מחקתם את הודעתי פניתי לדוקטור דניאלה כץ משום שהיא מתמחה בסרקומות והמקרה קשה בעבר היא ענתה על שאלותי והיא מעורה במקרה בכל אופן תודה . אימי עברה IMR של הלב והתגלה ממצא של 5ממ אשר קשה לאפיינו .היא עברה גם אקו TEE לפני יומים הממצא ניראה באקו וגם קשה לאפיינו יתכן שזו צלקת לאחר הניתוח או חלילה חזרה של הגידול .בשלב זה הופסקה הכימוטרפיה לאחר שישה טיפולים בגמזר וטקוסטר משום שקיבלה הרעלה ראתית חוששים לבצע הקרנות כדי לא לפגוע בלב פרוטוקול אחר של כימוטרפיה שהוצע על ידי דוקטור דניאלה כץ נשלל מחשש להרעלה לבבית.מה עלינו לעשות לאיזה מרכז בעולם המתמחה בסוג כזה של סרקומה לפנות. האם להמתין להדמיות נוספות בעוד שלושה חודשים בלי לקבל טיפול האם אין חשש לגרורות בעתיד הביופסיה נעשתה על ידי פלטשר בבוסטון רמת התמיינות גבוה תודה סיגלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרקומה בלב

הוספת תגובה

• לתת לאונקולוג לנווט את הספינה

ד''ר דניאלה כץ
    23/06/2010

שלום סיגלית,
    הרשי לי לחוות את דעתי הפעם ללא קשר להתמחות.
    ברפואה לעיתים יש יותר מאמת אחת.
    אני חושבת שנכון לכל חולה, בסופו של יום לבחור אונקולוג שאמון עליו ולתת לו לנווט את הספינה.
    קשה להיות פאסיבי כשקיימת חוסר וודאות מאידך נסו להעביר את הסמכות והאחריות לאונקולוג מנוסה שאתם סומכים עליו ועדיף בסביבת מגוריכם.

מדיניות מנהלי האתר ואני בתוכם אינה מתירה פניות אישיות לרופאים. אם היו מחיקות עימך הסליחה. אנא הפני את השאלה לפורום

בברכה,
    דר' כץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו