מעקב אונקולוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב אונקולוגי
    נפתלי
    24/06/2010

בשנים 2001, 2003 היו לי בפנים 2 גידולים של מלנומה בפנים (0.4 מ"מ KLARCK 2ׂ ) אשר נכרתו בשלמותם. בשנת 2001 נכתב לי כליה ימנית עקב גילוי גידול סרטני. לפני חודש התגלה גידול בגב שהתברר לאחר שכרת בשלמות (גם כן 0.4 מ"מ).
    שאלתי היא עם אני צריך להיות במעקב אוקולוגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב אונקולוגי

הוספת תגובה

• מעקב אונקולוגי

ד''ר יוסף ברנר
    24/06/2010

חולים לאחר כריתה של מלנומה שטחית או כליה נמצאים במעקב של אונקולוג כ 5 שנים. אינני יודע מהו הגידול בגב, האם זה גידול בעור מסוג BCC או SCC אין צורך במעקב אונקולוגי אלא של רופא עור.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב

נפתלי
    24/06/2010

הגידול שהוסר מהגב הום מלנומנ שטחית 0.4 מ"מ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלנומה שטחית

פרופ` אברהם קוטן
    24/06/2010

מדובר בגידול שטחי. אם נכרת בשוליים מספיקים - הסיכוי לריפוי כ-100%. לדעתי המעקב האופטימלי הוא ע"י רופא עור המתמחה במלנומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו