מבקש הסבר טיפולים בסרטן המעי הגס-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש הסבר טיפולים בסרטן המעי הגס-
    מאיר
    05/07/2010

באימי בוצע ניתוח בו נכרת גידול בשרני אליו דבוקים, אומנטום,פיתול מעי דק בשתי נקודות המרוחקות 13 סמ זו מזו, חצוצרה שמאלית. מעט נוזל מיימת באגן, הכבד נמוש.
    חלק. במזו הסמוך של מעי דק נראה נגע קטן 0.5סמ, נכרת ונשלח לחתך קפוא-ריקמה פיברוטית ללא גידולץ פתיחת הפרפרט בסיום ניתוח - כיב גדולי גדול, שול פרוקסימלי 4.5 ס"מ. שול דיסטלי אדקווטי
    השקה מעי דק מכשירנית צד לצד, השקה כולורקטלי מכשירנית צד לקצה, מהלך ניתוח תקין
    השאלות שלי האם אימי תצטרך לעבור טיפולי כימותרפיה? היות והיא הודיעה לנו שאין לה כל כוונה.גילה של אימי הוא 60, האם ניתן לרפא אותה או רק להאריך את חייה בעזרת תרופות? אנא מכם עזרו לי, אינני רוצה לאבד את אימי ואני מתכוון לעזור לה להלחם במחלה אם אפשר.
    הגידול שלה לפי תוצאות הקולונוסקופיה היה poorly differentiated carcinaoma' with neroendocrine featues
    תודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת - בפתלוגיה הכל בסדר

מאיר
    05/07/2010

כל הבלוטות נקיות כמו כן בנוזלי הבטן אין סימנים לתאים ממאירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גידול נאורואנדוקריני

ד''ר יוסף ברנר
    07/07/2010

גידולים נאורואנדוקרינים הינם גידולים היכולים להופיע בריאות, במערכת העיכול ובמקומות אחרים בגוף. דרגת ההתמיינות או דרגת הממאירות קובעת את הטיפול. במקרה הנ"ל מדובר בגידול בדרגת ממאירות גבוהה, זהו גידול אגרסיבי המתפתח במהירות הדורש טיפול בכימותרפיה.
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו