מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן הקיבה אצל אבישרי12/07/2010
שלום,
לפני כשבועיים אבחנו אצל אבי סרטן בקיבה POORLY DIFFERENTIATED ADENOCARCINOMA בבדיקה של אונקולוג היום נמסר שמדובר בשלב 3, לא גרורתי ויש צורך לכרות את הקיבה ולבחון פתולוג התפשטות בבלוטות הלימפה.
כעת, ישנה התלבטות היכן להתחיל טיפול כימותרפי. בהנתי שעדיף להתחיל בטיפול משולב של מס סדרות כימו אח"כ ניתוח והשלמת הכימותרפיה. האם יש זמן להחליט לגבי בית חולים ומנתח או שמא לקבוע ולהתחיל בתהליך הכימותרפיה במיידית ?
דבר נוסף, לאבי יש סכרת ומטופל כבר שנים באינסולין פעמיים ביום. כמו-כן, עליו לעבור ניתוח לב החלפת מסתם אורטלי. איך הטיפולים ישפיעו על הסכרת ועל הלב ?
מהן תופעות הלוואי של הטיפולים ? אילו תרופות כדאי להשתמש ? כמה זמן יחוש בתופעות הלוואי ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת בבקשה
שרי12/07/2010דבר נוסף, האם ניתן להחליט להתחיל טיפול כימותראפי דרך בי"ח אחד ולעבור לביצוע הניתוח בבי" אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן קיבה
פרופ` אברהם קוטן12/07/2010בעבר הטיפול המקובל בסרטן קיבה נתיח היה ניתוח כריתה ואח"כ טיפול משלים כימותרפי - קרינתי. כיום יש יותר ויותר עדויות, שעדיף אולי להתחיל עם כימותרפיה (טיפול נאו-אדזובנטי) ובהמשך לנתח ולהקרין.
לגבי סוג התרופות והשלכותיהן על מערכות אחרות - עדיף להיוועץ באונקולוג שיטפל באופן ספציפי בחולה.
לגבי בחירת מרכז - בכל בתי החולים הגדולים מבוצעים טיפולים אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

