טפול מונע - גידול נאורואנדוקריני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טפול מונע - גידול נאורואנדוקריני
    מאיר
    18/07/2010

עוד שאלה - האם ניתן להמיר את הכימותרפיה שהוצאה לי folfox4 לכדורים? (בעקבות גידול במעי שהוצא בניתוח שלב 2 ונמצא בסיכון) אני אמור לקבל שטיפות לשלפוחית השתן ונאמר לי שאסור לקבל בו זמנית את הכימו, כך שיעברו כ 3 חודשים מהנתוח, האם ניתן לא לעשות בכלל את הכימו, מה הסטטיסטיקה אומרת בקשר לחזרת הגידול? נכון להיום אני נקי בלוטות הלימפה שנבדקו נקיות -9 במספר, תודה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול משלים לסרטן המעי הגס

פרופ` אברהם קוטן
    18/07/2010

מדגם של 9 בלוטות אינו מספיק - צריך לבדוק 12 בלוטות כמדגם מייצג, ואם התקבלו 9 בלבד - זה מהווה הוריה למתן טיפול כימותרפי משלים, ליתר ביטחון.
    הרופאים שלך צריכים להחליט על קדימויות - טיפול משלים לסרטן מהמעי הגס או טיפול לשלפוחית השתן, וכן בהתאם לסוג השטיפה - האם לא ניתן לתת בו זמנית.
    ניתן להחליף את העירוי של 5-פלואורואורציל במשלב FOLFOX בכדורי קסלודה (משלב XELOX)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו