בלוטות לימפה מוגדלות סמוך לקיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות לימפה מוגדלות סמוך לקיבה
    לאה
    11/08/2010

בסיטי שעשו לי על רקע כאבים במותן ימין שהקרינו לבטן ולצידי הגב בצד ימין נמצאו בלט דיסק שונים, אבל גם נמצא שהקיבה ללא ממצא פתולוגי בולט והודגמו בלוטות לימפה מוגדלות עד 2 ס"מ בסמוך לעקומה הקטנה של הקיבה.
    לפני פחות משלוש שנים עשיתי גסטרוסקופיה ונמצא תקין ואני משתמשת כל יום בלנטון.
    הופניתי שוב לגסטרוסקופיה.
    עלי לציין שהיתה לי טבעת בקיבה כ- 8 שנים שהוצאה לפני כחמש שנים. האם מיקום בלוטות הלימפה נמצאות במקום בו היתה הטבעת והאם יש קשר לטבעת, כמו כן מה יכולות להעיד בלוטות לימפה מוגדלות.
    תודה
    לאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השלימי את הברור המומלץ

ד''ר דניאלה כץ
    11/08/2010

שלום לאה,
    האם יש לך CT קודם להשוואה? האם גם שם היו בלוטות מוגדלות?
    הבלוטות המוגדלות באזור הקיבה ייתכן וקשורות לפרוצדורה שעברת ויתכן ולא לכן עליך להשלים את הברור שהומלץ לך.
    אבחנה מבדלת של בלוטות מוגדלות ארוכה וכוללת מחלות שפירות וממאירות. השלימי את הברור!

בברכה,
    דר' כץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטות לימפה מוגדלות סמוך לקיבה

לאה
    12/08/2010

תודה על התשובה המהירה.
    בהמשך לתשובתך מהיום
    נקבע לי תור לגסטרוסקופיה לעוד חודש וחצי האם זה לא הרבה זמן?(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו