הקרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקרנות
    רות
    13/11/2007

שלום. אני אחרי הוצאת גוש משד שהוא IPC. נאמר לי שתחילת ההקרנות תהינה לא לפני 3 חודשים בגלל חוסר תורים. האם אין כאן גורם של זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקרנות

הוספת תגובה

• הקרנות

פרופ` אברהם קוטן
    13/11/2007

מה זה IPC ? עקרונית: רצוי להתחיל קרינה תוך כחודשיים מהניתוח, אבל אם אין בבדיקה הפתולוגית מאפיינים המעידים על סיכון גבוה במיוחד להישנות מקומית - 3 חודשים של המתנה עדיפים על פני לא להקרין בכלל. רצוי לבקש ממנהל יחדת הקרינה לזרז התור. פנייתך מעידה על בעיה קשה וידועה בנושא הקרינה בארץ: מחסור בציוד ובכוח אדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IPC

רות
    13/11/2007

לפרופ. קוטן תודה. בביופסיה שלאחר ניתוח נמצא INTRACYSTIC PAPILLARY CARCINOMA
    ER-3+ IN 95% PR-3 +IN 95%, לא נבדק גרייד, לא נבדק HER . האם זה די? או שבסוג זה של גידול, שהוא לא גרורתי ולא אלים (כך מצאתי במאמרים) אין נתונים אלה משחקים תפקיד?
    . נאמר לי שאני אמורה לעבור הקרנות + טמוקסיפן ל 5 שנים. והקרנות יתחילו (אולי) בעוד 3 חודשים . הניתוח היה ב28 לאוקטובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו