מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקרנותרות13/11/2007
שלום. אני אחרי הוצאת גוש משד שהוא IPC. נאמר לי שתחילת ההקרנות תהינה לא לפני 3 חודשים בגלל חוסר תורים. האם אין כאן גורם של זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרנות
פרופ` אברהם קוטן13/11/2007מה זה IPC ? עקרונית: רצוי להתחיל קרינה תוך כחודשיים מהניתוח, אבל אם אין בבדיקה הפתולוגית מאפיינים המעידים על סיכון גבוה במיוחד להישנות מקומית - 3 חודשים של המתנה עדיפים על פני לא להקרין בכלל. רצוי לבקש ממנהל יחדת הקרינה לזרז התור. פנייתך מעידה על בעיה קשה וידועה בנושא הקרינה בארץ: מחסור בציוד ובכוח אדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIPC
רות13/11/2007לפרופ. קוטן תודה. בביופסיה שלאחר ניתוח נמצא INTRACYSTIC PAPILLARY CARCINOMA
ER-3+ IN 95% PR-3 +IN 95%, לא נבדק גרייד, לא נבדק HER . האם זה די? או שבסוג זה של גידול, שהוא לא גרורתי ולא אלים (כך מצאתי במאמרים) אין נתונים אלה משחקים תפקיד?
. נאמר לי שאני אמורה לעבור הקרנות + טמוקסיפן ל 5 שנים. והקרנות יתחילו (אולי) בעוד 3 חודשים . הניתוח היה ב28 לאוקטובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)