שאלה חשובה אימי לאחר ניתוח הסרת רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה אימי לאחר ניתוח הסרת רחם
    אילנה
    14/08/2010

ושחלות עקב סרטן השחלות סוג 3 ג שאלתי היא עכשיו היא מקבלת כימותרפיה של טקסול ועוד משהו ששכחתי את שמו.
    שאלתי היא לאחר הכימותרפיה שמים אינפוזיה של נוזלים בלי חומר מה מטרת האינפוזיה הזאת?
    אני שואלת כי בפעם האחרונה שעשו לה לא שמו את כל השקית של האינפוזיה רק כמות של מזרק והיא הרגישה רע אח"כ האם האינפוזיה ששמו ממנה רק כמות קטנה קשורה להרגשה הזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שטיפה

ד''ר יוסף ברנר
    14/08/2010

החומר השני שהיא מקבלת הינו קרבופלטין, תרופה היכולה לגרום נזק לשלפוחית השתן ולכליות ולכן נהוג להוסיף עוד נוזלים כדי לשטוף את דרכי השתן ולהפחית את הסיכויים לגרום נזק בדרכי השתן
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עכשיו הבנתי אז חייב לסיים

אילנה
    14/08/2010

את כל האינפוזיה של המים בסוף לא מובן לי רק למה הם שמו לה רק מזרק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ברנר שלום יש לי עוד שאלה אימי

אילנה
    14/08/2010

אחרי הכימותרפיה ה4 והיא רואה מטושטש למה זה ככה?
    האם זה בגלל אולי שמגבירים את מהירות הכימותרפיה או שזה בגלל החומר עצמו ?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו