סרטן שחלה - מרקרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן שחלה - מרקרים
    ויוי
    14/11/2007

שלום רב,

חליתי בסרטן השחלה, שלב IIA. ועברתי ניתוח להסרת השחלות, החצוצרות והרחם.

בפתולוגיה: הנוזלים בבטן, רקמות השומן וכן 50 בלוטות שהוצאו - היו כולם נקיים מתאים ממאירים.

לפני הניתוח רמת CA-125 שלי היתה 28.1.
    רמת המרקר לאחר הניתוח ולפני הטיפול הראשון, לא נבדקה.

הומלץ על 6 טיפולים כימותרפיים מקובלים (טקסול וקרבופלטין, אחת לשלושה שבועות).

מרמה 28.1 לפני הניתוח ירדתי לרמה 5.1 לפני טיפול שני והרופאים היו מאוד מרוצים.
    רמת המרקר עלתה ל-6.9 לפני טיפול שלישי, והרופא המטפל אמר שהעלייה היא חסרת משמעות.
    עכשיו, הרמה עלתה עוד קצת והיתה 7.4 לפני טיפול רביעי. עדיין לא הייתי אצל הרופא לביקורת.

אני מודאגת, וברצוני לדעת האם עליות אלה משמעותיות לגבי הפרוגנוזה והמשך הטיפול.

האם אפשר להסיק מכך שהטיפול הכימותרפי אינו מועיל לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שחלה - מרקרים

הוספת תגובה

• סמני סרטן השחלה

פרופ` אברהם קוטן
    14/11/2007

אני מסכים עם רופאיך: מירב הסיכויים שלעליה בלתי משמעותית זו של הסמן אין חשיבות כלשהי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה והמרגיעה

ויוי
    15/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

אברהם קוטן
    15/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו