שילוב כימותרפיה וכורכומול ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב כימותרפיה וכורכומול ..
    ננוגודס
    20/08/2010

שלום רב ד"ר יוסף ברנר
    אמא שלי אובחנה כמעט סופית בסרטן בריאה כנראה מסוג אנדוקרצינומה, היא נוטלת כבר כחודש וחצי כורכומול בנוזל משום שהיא מאד מאמינה בכח הריפוי שלו ורוצה להמשיך בכך גם בטיפול בכימותרפי - התרופות שהיא מקבלת כרגע הם קרבו טקסול ותקבל בעתיד גם אמנד שהיא תרופה להפחתת תופעות לוואי מהכימו. האם לדעתם יש סתירה בין קרבו טקסול ובין הכורכומול ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קורקומין

ד''ר יוסף ברנר
    20/08/2010

אין מניעה לשילוב קורקומין עם כימו
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב עם כימו

ננוגודס
    23/08/2010

אמא שלי חוששת לגבי לקיחת הקורקומול מאחר ורושם הפטנט בעמו טוען
    שישנם חומרים בכימותרפיה שגורמים לטיפול לאבד מהאפקטיביות שלו בנוכחות כורכומול
    הדבר האחרון שאני רוצה הוא לפגוע בבריאות אימי... האם ישנה רשימה של תרופות כימו אשר אסור
    שיהיו בגוף בנוכחות קורקומין...
    אשמח לקבל הכוונה לרופא אינטגרטיבי בצפון כי איננה מכירה את התחום

תודה
    ננו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוכומול

ננוגודס
    23/08/2010

האם בכלל יש מחקרים שנעשו בין הקשר של ריפוי או שיפור סרטן ריאות לבין הכורכומול ?
    אני מאמינה שזה חיובי שהכורכומין נוגד דלקת בהקשר של סרטן .. אשמח אם תאיר את עיניי .

ננוגודס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורקומין

ד''ר יוסף ברנר
    24/08/2010

אין מחקרים קליניים נרחבים לגבי היעילות של קורקומין בסוגי הסרטן השונים. לעומת זאת יש הרבה מאד עבודות מעבדתיות המצביעות על כך שלקורקומין השפעה על תהליכים תוך תאיים האחראיים להתפתחות סרטן. על כן ניתן לקחת קורקומין במקביל לטיפול הקונבנציונלי בתקווה שישפר את התוצאות.
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו