מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב כימותרפיה וכורכומול ..ננוגודס20/08/2010
שלום רב ד"ר יוסף ברנר
אמא שלי אובחנה כמעט סופית בסרטן בריאה כנראה מסוג אנדוקרצינומה, היא נוטלת כבר כחודש וחצי כורכומול בנוזל משום שהיא מאד מאמינה בכח הריפוי שלו ורוצה להמשיך בכך גם בטיפול בכימותרפי - התרופות שהיא מקבלת כרגע הם קרבו טקסול ותקבל בעתיד גם אמנד שהיא תרופה להפחתת תופעות לוואי מהכימו. האם לדעתם יש סתירה בין קרבו טקסול ובין הכורכומול ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורקומין
ד''ר יוסף ברנר20/08/2010אין מניעה לשילוב קורקומין עם כימו
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב עם כימו
ננוגודס23/08/2010אמא שלי חוששת לגבי לקיחת הקורקומול מאחר ורושם הפטנט בעמו טוען
שישנם חומרים בכימותרפיה שגורמים לטיפול לאבד מהאפקטיביות שלו בנוכחות כורכומול
הדבר האחרון שאני רוצה הוא לפגוע בבריאות אימי... האם ישנה רשימה של תרופות כימו אשר אסור
שיהיו בגוף בנוכחות קורקומין...
אשמח לקבל הכוונה לרופא אינטגרטיבי בצפון כי איננה מכירה את התחום
תודה
ננו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוכומול
ננוגודס23/08/2010האם בכלל יש מחקרים שנעשו בין הקשר של ריפוי או שיפור סרטן ריאות לבין הכורכומול ?
אני מאמינה שזה חיובי שהכורכומין נוגד דלקת בהקשר של סרטן .. אשמח אם תאיר את עיניי .
ננוגודס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורקומין
ד''ר יוסף ברנר24/08/2010אין מחקרים קליניים נרחבים לגבי היעילות של קורקומין בסוגי הסרטן השונים. לעומת זאת יש הרבה מאד עבודות מעבדתיות המצביעות על כך שלקורקומין השפעה על תהליכים תוך תאיים האחראיים להתפתחות סרטן. על כן ניתן לקחת קורקומין במקביל לטיפול הקונבנציונלי בתקווה שישפר את התוצאות.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)