מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בגליבק ודוקסילין?מאיה01/09/2010
לא הצלחתי למצוא מידע אם יש תגובות בין תרופתיות, הציעו לי לקחת דוקסילין(רופא משפחה) אחרי שנעקצתי על ידי קרציות (ישבתי על קן).
אני חולת CML ומטופלת בגליבק, אשמח לדעת אם ידוע על השלכות כלשהן לפני שאני מתחילה לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליבק ודוקסילין
ד''ר דניאלה כץ01/09/2010קימת אינטרקציה. שעלולה לגרום לפינוי איטי יותר של התרופה ולעליית רמתה בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה של איזו מהן?
מאיה02/09/2010הדוקסילין או הגליבק?
אני נוטלת גליבק 400.
אני צריכה לקחת כדור דוקסילין ל10 ימים, על מה עלי להשגיח?
לצערי נעקצתי על ידי יותר מ30 קרציות ולכן למרות שלא התפתח כלום הרופא המשפחתי דורש שאקח.. (ישבתי על קן קרציות )..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשל הגליבק
ד''ר דניאלה כץ02/09/2010עשויה להיות עליה ברמת הגליבק לא תמיד משמעותית
שתי התרופות מתפרקות בכבד על ידי אותו האנזים. מכיון שכעת יש תחרות על האנזים הגליבק יתפרק לאט יותר.
שימי לב אם מופיעות תופעות לוואי של גליבק כמו שלשול, בחילות ובצקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה:-)
מאיה02/09/2010עזרתם לי מאד ואני בהחלט אשים לב לתופעות לוואי אפשריות..
אני מקבלת גם אינטרפרון ושמתי לב שרמת החרדה עלתה לי בימים האחרונים, אבל אני מקווה שזה משהו חולף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)