לקיחת כדורי קסלודה - עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת כדורי קסלודה - עזרה בבקשה
    מאיר
    01/09/2010

שלום
    אני אמור לקחת כדורי קסלודה בבוקר ובערב לאחר הארוחה, לשאלתי אני לא אוכל ארוחת בוקר, רק שותה קפה, פשוט לא מסוגל לאכול כלום בבוקר, האם אני יכול לקחת את הכדורים בצהרים אחרי הארוחה ובערב, או אפשר לקחת אותם רק אחרי שתית הקפה? כמו כן באם אני שוכח לקחת בבוקר,האם זה מזיק לטיפול?
    אודה לכם על התשובה
    יעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קסלודה

ד''ר דניאלה כץ
    01/09/2010

שלום יעקב,

כדי לקחת את הקסלודה פעמים ביום במרווח זמן הקרוב ביותר ל 12 שעות, על פי ההמלצות, נסה להקדים את ארוחת הצהרים ולדחות את ארוחת הערב.

קסלודה על בטן ריקה עלולה להגביר את תחושת הבחילה.

בכל פעם שאתה שוכח את מינון הבוקר אתה נוטל רק את מחצית המינון של אותו היום. אם הדבר קורה לעיתים רחוקות קרוב לוודאי שלא ישפיע על התוצאות הטיפוליות. נטילת מחצית המינון לאורך זמן עשויה בהחלט להשפיע לרעה על התגובה של הגדול לכמוטרפיה. בכל מקרה אל תנסה להכפיל את המינון באותו היום כפיצוי על השכחה.
    בברכה,
    דר' כץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!!עוד שאלה אחת בקשר

מאיר
    01/09/2010

האם מותר לאכול אחרי לקיחת הכדור? או יש הגבלת זמן???
    תודה רבה
    על התשובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו