שאלה בקשר לטיפול אחרי הקרנות וכימוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לטיפול אחרי הקרנות וכימוט
    מיכאל
    01/10/2010

ההיסטוריה הרפואית של אבי מופיעה בקובץ המצורף.
    כעת הוא בבית וסובל מחום די גבוהה, שלא עובר כבר יותר משבוע, אשר נע בין 37-38. פעלנו ע"פ מה שהרופא המליץ (לקחת סטרואידים ואנטיביוטיקה כי החום לא ירד) ולאחר כיומיים הבחנו בתופעות מאוד לא אופיניות. אבא החל לסבול מחולשה כללית מאוד גבוהה (ברמה שהוא בקושי יכל להחזיק כוס מים ביד) ומצב רוח כללי מדוכדך. ברשימה של תופעות לוואי של התרופה כתוב כי דיכאון וחולשת שרירים הינם תופעות לוואי נדירות המצריכות הפסקה בלקיחת התרופות ופניה לרופא. אני לא הצלחתי לתפוס את הרופא המטפל ודיברתי עם אונקולוג אחר (אחד שתפסתי במחלקה) והוא אמר לי כי כמויות כאלה (כפי שרשם הרופא) לא יכולות להביא לתופעות לוואי הנ"ל. המצב כעת הוא שבמשך יומיים הוא לא נוטל את הסטרואידים ומרגיש פחות חולשה, החום לא יורד והמצב הככלי לא מזהיר בלשון המעטה.
    אינני יכול לפנות לרופא המטפל, רופא אחר במחלקה אונקולוגית ממליץ לפנות למיון במידה והמצב יהיה "בלתי נסבל" ורופא משפחה מעוניין לפעול ע"פ ההנחייות שקיבל.
    אינני יודע למי עוד ניתן לפנות ואני אשמח מאוד אם תוכלו לתת המלצה כלשהי.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה במצב

פרופ` אברהם קוטן
    02/10/2010

עליך לפנות בדחיפות לחדר מיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו