מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לטיפול אחרי הקרנות וכימוטמיכאל01/10/2010
ההיסטוריה הרפואית של אבי מופיעה בקובץ המצורף.
כעת הוא בבית וסובל מחום די גבוהה, שלא עובר כבר יותר משבוע, אשר נע בין 37-38. פעלנו ע"פ מה שהרופא המליץ (לקחת סטרואידים ואנטיביוטיקה כי החום לא ירד) ולאחר כיומיים הבחנו בתופעות מאוד לא אופיניות. אבא החל לסבול מחולשה כללית מאוד גבוהה (ברמה שהוא בקושי יכל להחזיק כוס מים ביד) ומצב רוח כללי מדוכדך. ברשימה של תופעות לוואי של התרופה כתוב כי דיכאון וחולשת שרירים הינם תופעות לוואי נדירות המצריכות הפסקה בלקיחת התרופות ופניה לרופא. אני לא הצלחתי לתפוס את הרופא המטפל ודיברתי עם אונקולוג אחר (אחד שתפסתי במחלקה) והוא אמר לי כי כמויות כאלה (כפי שרשם הרופא) לא יכולות להביא לתופעות לוואי הנ"ל. המצב כעת הוא שבמשך יומיים הוא לא נוטל את הסטרואידים ומרגיש פחות חולשה, החום לא יורד והמצב הככלי לא מזהיר בלשון המעטה.
אינני יכול לפנות לרופא המטפל, רופא אחר במחלקה אונקולוגית ממליץ לפנות למיון במידה והמצב יהיה "בלתי נסבל" ורופא משפחה מעוניין לפעול ע"פ ההנחייות שקיבל.
אינני יודע למי עוד ניתן לפנות ואני אשמח מאוד אם תוכלו לתת המלצה כלשהי.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במצב
פרופ` אברהם קוטן02/10/2010עליך לפנות בדחיפות לחדר מיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)