סרטן ראות...?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן ראות...?
    אופיר
    03/10/2010

שלום לך אני עובר טרגדייה בימים אלו אבי בן ה80 אובחן ליפני 4 חודשים כסובל מארטריטיס טמפולארי חריפה אושפז קיבל מינון 1000 מג סטרואידים במשך 3 ימים בבית החולים רוטשילד חש הקלה משמעותית והשיך במשך חודשיים לקבל פרדניזון 60 מג ליום אים תופעות לוואי קש/ות של קושי בהליכה סחרחורות עד אישפוזו שוב מקושי בנשימה הונשם בסיפאפ אחריי מיספר ימים הורדם והונשם עד היום בטיפול נימרץ בבית החולים רוטשילד שבחיפה אים דיאליזה כשל כלייתי אים אבחנה של דלקת ראות וחשד לווירוס אלים שתקף אותו עקב הטיפול בסטרואידים עד ש.. הובחן ליפני שבוע מלקיחת כיח מהראות בתאים סרטניים מהסוג הקטלני בראות וחשד לגידול ללא שרואים זאת בצילום.. אני רוצה להוסיף שליפניי מיספר שנים הוא קיבל סרטן בשלפוחית השתן טופל בחומר שהזריקו לו דרך הקטן ןהכל עבר לו תחת השגחה תקופתית.. כעת הוא מונשם לחץ דם העליון נע בבסביבות ה150 והתחתון נע בסביובות החמישים מוחזק תרופתית ללחץ דם ולנו נישאר רק להיתפלל.. אני שואל אותך אייך אים ביכלל ניחתן להיתאושש מיזה הוא מונשם בעזרת המכונה בן 50 אחוז ל80 אחוז בחמצן יש משהוא שניתן לעשות? ניתן להזמין אוליי אחד מיכם במידה ומומחיותכם רבה? אשמח למענה מהיר כי חייו עומדים מינגד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן ראות...?

הוספת תגובה

• מצב קריטי

פרופ` אברהם קוטן
    03/10/2010

התיאור מעיד על מצב מסובך וקריטי - רק אם יתאושש ניתן יהיה לדון על המשך הדרך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו