מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקפיצה את השאלהמיכל07/10/2010
בחודש וחצי האחרונים ירדתי בערך 20 ק"ג בעקבות חוסר תאבון משווע. בנוסף יש לי התקפי הזעות וחולשה ולקראת ערב גירודים בעיקר בכפות הרגליים. בנוסף אני סובלת מחום נמוך עד 38 ממושך ( נמשך למעלה מ 5 שנים). הראומטולוג שלי אישפז אותי מספר פעמים לבירור חום שכלל גם PET CT לפני שנה ,CT אנגיו לפני חצי שנה ועוד כל מיני בדיקות דם לוירוסים וחיידקים . ( אני מטופלת בראומטולוגיה מכיוון שיש לי לופוס). הבדיקות יצאו תקינות - ב PET CT ראו קליטה מוגברת במח עצם אך לא ייחסו לזה חשיבות בטענה שהחום כבר 5 שנים ולא משהו חדש . בסי טי אנגיו ראו תפליטים פלאוראלים קטנים ובלוטות קטנות בשערי ומיצרי הריאות. באולטראסונד שבצעתי לפני חודש התגלו בלוטות קטנות בצוואר ובית השחי וכבד מעט מוגדל עם הרחבה קלה של הוריד הפורטלי . הרופאים לא ייחסו חשיבות בטענה שהבלוטות קטנות והבדיקות תקינות. אך את כל סוגי הסי טי למינהם בצעתי לפני שהופיעו התלונות של ירידה במשקל וכל השאר. השאלה האם כל התסמינים מחשידים לכיוון מסוים ואלה בדיקות אם בכלל מומלץ לי לבצע לאיבחון התסמינים? האם יש מקום לדאגה?
לציין שבבדיקות דם מלפני שבועיים שקיעת דם תקינה,,ספירה תקינה, המוגלובין 11.5, אנא שלילי אנטי דנא עוד אין תשובה, משלימים תקינים ו סי ר פי מוגבר ( והוא מוגבר כבר שנים)
בתודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה - תגובה
פרופ` אברהם קוטן07/10/2010הסימנים והתסמינים אינם ספציפיים, ויש להשלים את הבירור (אולי לשקול דגימה של הבלוטות לבדיקה פתולוגית). מציע שתציגי את המקרה שלך בפורום רפואה פנימית או מחלות רוימטולוגיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)