כמותרפיה- תופעת לוואי בסימן שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמותרפיה- תופעת לוואי בסימן שאלה
    מורן
    09/10/2010

אמא שלי עברה ניתוח להוצאת גידול בשד+בלוטות לימפה בבית השחי, כטיפול משלים היא תעבור סדרה של טיפולים כימותרפיים, לאחר מכן הקרנות..כדורים ... השאלה שלי היא על תופעות הלוואי השונות, קראתי על תופעות לוואי החוזרות על עצמן כמו בחילות, עייפות כרונית וכד', לא מצאתי דבר על כאבי רגליים. אמי עברה את הטיפול הראשון ב- 27/9, מלבד עייפות כרונית ותשישות כללית, היא חשה כאבים עזים ברגליים. השאלה שלי היא האם זה חלק מתופעות הלוואי או שנחוץ ללכת למיון\ למחלקה האונקולוגית. אודה על תשובה, ליטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמותרפיה- תופעת לוואי בסימן שאלה - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    09/10/2010

תופעות הלוואי השונות קשורות לסוג הכימותרפיה שמקבלים. אנא צייני איזה כימו אמך מקבלת. בד"כ התרופות כימותרפיות אינן גורמות לכאבים ברגליים ובוודאי לא לאחר טיפול אחד בלבד, לכן רצוי להתייעץ עם האונקולוג לגבי בעיה זו.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה

ליטל
    09/10/2010

הכאבים ממשיכים ופולשים מיד פעם לבן, מחר אנחנו הולכות להתייעץ עם הרופאה שלה. שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו