רופאים יקרים, אנא, ענו לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתרום חלב אם

ה
    10/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופאים יקרים, אנא, ענו לי...
    ציונה
    21/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רופאים יקרים, אנא, ענו לי... - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    22/10/2010

???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופאי הפורום

ציונה
    22/10/2010

שלום רב,
    אמי חולה במחלת סרטן מזה ארבע שנים. לאחר הניתוח לכריתת הרחם והשחלות, וכן, הטיפולים הכימיים וההקרנות ארוכי הטווח חזרה המחלה בפעם השלישית (כך התגלה לפני שבועיים).
    בימים הקרובים אימי צפויה לעבור בדיקת PT - CT שאמורה לשלול את התפשטות הגרורות למקומות נוספים בגוף.

ד"ר ברנר, לפני מספר דקות מצאתי באינטרנט (בשפה הרוסית) שלושה מאמר העוסק במחקר שנעשה על ידי קטרינה בוונבורג באוניברסיטת לונד שבשוויץ. המחקר טוען כי צריכת חלב אם מסוגלת להרוג תאים סרטניים...

האם שמעת דבר מה על המחקר הזה? האם ישנן הוכחות? מדוע הנושא לא עלה בארץ?
    ממתינה לתשובתך הדחופה,
    המון תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלב אם

ד''ר יוסף ברנר
    22/10/2010

חומרים מחלב אם הנקראים "קולוסמערכת טרום" הן בעלי תכונות המשפעיות על הפעילות של החיסון בגוף ולכן יש להן השפעה חיובית אצל חולי סרטן. תכשירים המכילים כולוסטרום נמצאים בחנויות טבע ובתי מרקחת ויכולים להוות חלק מהטיפול בסרטן בשילוב עם טיפולים ברפואה קונבנציונלית וברפואה משלימה. אין להשתמש בחומרים אלה כטיפול יחיד.
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ברנר,תודה על התשובה

ציונה
    23/10/2010

אמי נעזרת כעת במשככי כאבים מספר פעמים ביום, כי כאביה עזים עד מאוד (אלגולזין, נדמה לי). לאחרונה החלה ליטול חלב אם מדי יום כמאה חמישים גרם ביום. האם הכמות הזו מספקת? האם החלב מסוגל למצק את הגידול?
    המון תודות ד"ר ברנר,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו