מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימפהרועי22/10/2010
שלום ד"ר
לפני כחודשיים לערך מצאו לי בלוטות מוגדלות תת ליסטיות דו צדדיות עד 9 מ"מ עקב כאבים ללא ממצאים פתולוגים בסיטי צוואר, לאחר בדיקת המטלוג לא נמצא ממצא חריג ונאמר לי שהדבר מתאים לזיהום ויראלי עשיתי
LDH , כלורופלזמין, שקיעת דם ו- CSR שיצאו תקינים וכן בדיקות נגד מחלת נשיקה
לאחר כמה זמן הרגשתי שהבלוטה ירדה טיפה ולאחר בדיקת רופאת משפחה היא אמרה שלא מרגישה את הבלוטות בשמאל אלא טיפה בצד ימין... בהתחלה התיאבון ירד וטיפה ירדתי במשקל אך לאחר מכן התיאבון חזר ואני אוכל מסודר ובריא.. לאחרונה אני מרגיש כאבים במפרקים מעל הבירכיים , במרפקים , בכתפיים וברגל שמאל לפעמים אני לא יכול לדרוך עליה ומרגיש ששורף לי לי בעור בידיים רגליים בכתפיים ובגב (ללא פריחה) הכאבים בבלוטות טיפה חזרו, הבלוטות באות ונעלמות לסירוגין לפעמים ניתן לחוש בהן ולפעמים כאילו נעלמו, בנוסף עשו לי US מפשעה עקב כאבים שם ומצאו שיש לי הרניה אך שם אין בלוטות נפוחות הכל תקין (חוץ מההרניה)
\מספר שאלות ברשותך
1. האם בלוטות לימפה מוגדלות בחזה גורמות לכאבים?
2. בינתיים פניתי ועשיתי:
1. רופא משפחה שנתן לי רק בדיקות דם
2. מיון שעשו לי שוב רק בדיקות דם ו- CRP תקין
3. פניתי לרופא אאג שהפנה אותי לCT שיצא שיש בלוטות אחדות מוגדלות בצוואר
דו צדדיות שהגדולת 0.9 ס"מ וגם ביצעתי US צווארי
4. פניתי באופן עצמי ושילמתי יעוץ יקר להמטולוג מומחה מביה"ח בלינסון
שמצא שאין בלוטות אחרות מוגדלות לא במפשעה (שUS אחרון לפני שבוע
אימת שאין הגדלה) ולא בבית השחי וביקש בדיקת LDH וכן כלורופלזמין שיצאו
תקינות ורשם שהבלוטות רכות לא רגישות ואמר שזה מתאים לזיהום ויראלי
5. שוב רופא משפחה עשה לי אקג ואמר לי שאני בלחץ נפשי עצום ונתן לי הפניה
לבריאות ונפש
6. הלכתי ליעוץ אירידיאולוגי ושילמתי הרבה כסף ששם נאמר לי גם שאני נמצא בלחץ
נפשי חזק שמשפיע לי על הגוף ולפי מה שהיא שמה לב אמרה שכנראה מדובר בלופוס
7. ביקשתי מרופאת המשפחה לתת לי הפניה לצילום חזה ואני ממתין לאישורה
אשמח לדעת ממה יכולים לנבוע הכאבים והרגישות בעור
ומה ניתן לעשות כצעד הבא
תודה רבה על הכל
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימפה - תגובה
ד''ר יוסף ברנר22/10/2010הפורום הזה עוסק רק בחולים עם אבחנה של סרטן. אנא פנה לפורורמים אחרים
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)