שאלה למומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למומחים
    מוטי
    28/11/2007

שלום לכם רציתי לדעת האם יש סיכוי החלמה מסרטן ההוצ'קין שהתגלה בהתחלה
    וממה הוא שונה מלמפומה רגילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחים

הוספת תגובה

• הודג'קינס

ד''ר יוסף ברנר
    29/11/2007

סרטן בלוטות ע"ש הודג'קינס הוא בר ריפוי בכ 95% מהמקרים, בעיקר אם מתגלה בשלבים התחלתיים. ההבדל בין לימפומת הודג'קינס ונון-הודג'קינס הוא בסוג התאים היוצרים את הסרטן, בדרך ההתפשטות שבהודג'קינס היא מקבוצת בלוטות אחת לשניה, פחות או יותר לפי המיקום בגוף לעומת נון-הודג'קינס בה יש מעבר מבלוטות לבלוטות ולאברים בגוף ללא סדר מסוים. ולבסוף, הרגישות לתרופות כימותרפיות שונה בין שתי המחלות, כך גם התגובה, אשר בהודג'קינס היא באחוזים גבוהיים יותר וברוב המקרים מביאה לריפוי מלא ואילו בנון הודג'קינס, התגובה היא באחוזים נמוכים יותר ובחלק גדול של המקרים גם לאחר רמיסיה (הפוגה) של המחלה, מופיעה הישנות של המחלה לאחר תקופה כזאת או אחרת.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוד מודה

מוטי
    29/11/2007

אני מאוד מודה לך על התשובה המהירה והמספקת הרבה בריאות ואושר לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכויי ריפוי טובים

פרופ` אברהם קוטן
    29/11/2007

אין לי אלא להצטרף לדעתו של עמיתי ד"ר ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו