המנגיופריציטומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המנגיופריציטומה
    עינת
    15/11/2010

לאחיינית שלי שהיא בת 34 התגלה גידול בבסיס הגולגלת. היא נותחה להוצאת הגידול. בבדיקת ביופסיה התגלה שמדובר בגידול נדיר מסוג המנגיופריציטומה. נאמר לה שהוא בדרגה 3. מצד שני לא נאמר שהוא ממאיר. איך זה ייתכן? היכן אפשר לקבל יותר מידע על סוג זה של גידול (אני לא יודעת אם לקרוא לזה סרטן או גידול כיוון שגם הרופאים המטפלים לא אומרים סרטן)? אני מרגישה מבולבלת וחסרת מידע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המנגיופריציטומה

הוספת תגובה

• המנגיופריציטומה - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    16/11/2010

מדובר בגידול סרטני, וראוי להתייעץ ולהיות במעקב של נוירואונקולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המנגיופריציטומה - תגובה - תגובה

ד''ר דניאלה כץ
    16/11/2010

מצטרפת להמלצתו של פרופ' קוטן. דרגה 3 מעלה את הסיכוי שמדובר בגדול לא תמים. הייתי מוודא שהגדול הוצא עם שוליים נקיים. וכמובן יש צורך במעקב לבסיס הגולגולת ואולי אף יותר כתלות בגודל הגדול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

מנוסה
    15/01/2011

מאחר והמחלה מאד נדירה, כבעל ניסיון, ממליץ לך להיכנס לפורום המנגיופריציטומה ביאהו (yahoo groups). יש שם קבוצה של חולים מכל העולם שמתייעצים.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו