אזורים נוקשים ובדיקת ממו תקינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזורים נוקשים ובדיקת ממו תקינה
    ?????
    01/12/2007

ד"ר שבת שלום,
    באפריל 07 הייתי אצל כירוג שד ,בעיקבות גוש בשד ,כאבים וגרד מציק ,האבחנה שלו ,הייתה FIBROADEOSIS OF BREAST,CYSTIC RIGHT CHRONIC
    נישלחתי לאולט ובדיקת ממו, הממו יצאה תקינה אח באולט הודגמה היתאגדות פיברוטית ,המלצה מעקב ובדיקת סונאר עוד 6 חודשיים, עליי לציין שבממו נירשם שמבנה ריקמת השד הוא פיברוגלנדולארי בעיקרו. כיום חזרתי לכירוגית אחרת מאחר שהכירוג עזב ,ואבחנתה .{הייתי במחזור בבדיקה והחזה שלי ניהייה חם וקשה בתקופה זו}
    ןזו הבחנתה BREAST DISORDER'UNSPECIFIED BILTATERAL
    ד"ר מה?דעתך?מה זה אומר לגביי האם אני חולה?האם יכול להיות שכתוצאה של היותי במחזור היא הרגישה אזורים נוקשים,בבקשה תשובה מהירה ופרוש לאבנה המשוערת,
    תודה ד"ר ןשבת שלום,טוב שייש אתכם..................
    נ\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממצאים בשדיים

פרופ` אברהם קוטן
    01/12/2007

מהתיאור שלך עולה מצב חולני בשדיים, אך אין עדות לממאירות. עם זאת, בהסתמך על תיאורך, יש צורך במעקב קפדני הכולל בדיקות תקופתיות סדירות ע"י כירורג שד מיומן במסגרת מרפאת שד באחד מהמרכזים הרפואיים ודימות שד (ממוגרפיה, אולטרה סאונד ובמידת הצורך MRI ) על פי הכללים המקובלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה,

?????
    01/12/2007

פרופסור ,נכבד
    האמת,שנתת לי קצת שמחה בלב ,כי אני כבר עצובה ,וטרודה במשך שנה.
    סליחה שאני נודניקית,אבל לא ממש הבנתי,מה המשמעות של שדיים חולניים?,והאם יש טיפול שיכול לשפר את מצבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו