גידול בשער הכבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול בשער הכבד
    יוסי
    01/12/2007

שלום,

לאבי בן ה55 אובחן שיש לו סרטן שער הכבד(cholangiocarcinoma) , אני יודע שזאת מחלה דיי נדירה ומסוכנת..הוא עבר ניתוח להסרת הגידול וכרגע הוא בבית אבל המשקל שלו ממשיך לרדת ותוצאות בדיקות הדם הם מעל הנורמה (GOT GGT ALKP ). עדיין יש שאריות של הגידול על הכבד והוא אמור לעבור הקרנות או כריתת החלק הנגוע.

klachkin tumor resection

האם תוכל להביא לי הסבר או קישור לאתר (בשפה בעברית) שמסביר על ההמחלה, איך ניתן לטפל בה ומהם הסיכויים להישאר בחיים עד הזקנה או לפחות זמן ממושך מאוד כי אני דואג מאוד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול בשער הכבד

הוספת תגובה

• גידולים של דרכי מרה.

ד''ר יוסף ברנר
    02/12/2007

גידולים של דרכי מרה יכולים להופיע בדרכי המרה הקטנות בכבד, בכיס המרה ובדרכי המרה הגדולות היוצאות מהכבד ומכיס המרה. זהו גידול שניתן לריפוי בניתוח באם מאובחן בשלבים מוקדמים ובאים בניתוח הגידול מוגבל ונכרת בשלמותו. גידולים של דרכי מרה אינם מגיבים היטב לכימותרפיה ולהקרנות. לכן מחלה שאינה ממוקמת או מחלה שחזרה, סיכויי הריפוי שלה נמוכים מאד.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו