לפרופ' קוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ' קוטן
    רות
    03/12/2007

ב28.11 שאלתי שאלה הבאה(שד"ר ברנר השאיר לך לענות עליה. אבל כנראה נשכחתי):

בביופסיה שלאחר ניתוח LUMPECTOMY נמצא INTRACYSTIC PAPILLARY CARCINOMA
    ER-3+ IN 95% PR-3 +IN 95%, לא נבדק גרייד, לא נבדק HER .

2. באיזה מקרה הפציינט בוחר בעצמו אם לעבור הקרנות? בתחילה נאמר לי שאני אמורה לעבור הקרנות + טמוקסיפן. לאחר מכן בפגישה עם האונקולוג נשאלתי אם אני רוצה לעבור הקרנות.
    3. מה השיקולים שלי להחלטה, כאשר בכל מקום כתוב שהפרוגנוזה זהה בין אם נעשתה כריתה מלאה לבין LUMPECTOMY+ הקרנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' קוטן

הוספת תגובה

• הקרנות בסרטן שד

פרופ` אברהם קוטן
    03/12/2007

הטיפול הסטנדרטי לאחר כריתה משמרת שד הוא הקרנת השד. יוצאי דופן: נשים מאד מבוגרות עם גידול קטן, קולטנים הורמוניים חיוביים ומאפיינים טובים אחרים.
    טיפול בקרינה מקטין את הסכנה להישנות מקומית, ומשפר גם את אחוז הריפוי ואת סיכויי ההישרדות לטווח ארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' קוטן- בבקשה הבהרה נוספת

רות
    04/12/2007

כפי שרואים- יש לי רצפטורים להורמונים, מה שמאפשר טיפול בטמוקסיפן. אבל אני בת 67 , האם זה גיל "מאוד מבוגר" ובגלל זה אני אמורה לוותר על הקרנות למרות שההקרנות משפרות בעצם את הכל? אני רוצה לעשות הכל כדי אכן להיות רגועה, (או פחד מוקטן) מאפשרות חזרת המחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' קוטן- ועות שכחתי..

רות
    04/12/2007

בשד יש עוד גידולים מפוזרים נוספים שכניראה גם יהיה קושי לקחת מהם ביופסיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו