מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרופ' קוטןרות03/12/2007
ב28.11 שאלתי שאלה הבאה(שד"ר ברנר השאיר לך לענות עליה. אבל כנראה נשכחתי):
בביופסיה שלאחר ניתוח LUMPECTOMY נמצא INTRACYSTIC PAPILLARY CARCINOMA
ER-3+ IN 95% PR-3 +IN 95%, לא נבדק גרייד, לא נבדק HER .
2. באיזה מקרה הפציינט בוחר בעצמו אם לעבור הקרנות? בתחילה נאמר לי שאני אמורה לעבור הקרנות + טמוקסיפן. לאחר מכן בפגישה עם האונקולוג נשאלתי אם אני רוצה לעבור הקרנות.
3. מה השיקולים שלי להחלטה, כאשר בכל מקום כתוב שהפרוגנוזה זהה בין אם נעשתה כריתה מלאה לבין LUMPECTOMY+ הקרנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרנות בסרטן שד
פרופ` אברהם קוטן03/12/2007הטיפול הסטנדרטי לאחר כריתה משמרת שד הוא הקרנת השד. יוצאי דופן: נשים מאד מבוגרות עם גידול קטן, קולטנים הורמוניים חיוביים ומאפיינים טובים אחרים.
טיפול בקרינה מקטין את הסכנה להישנות מקומית, ומשפר גם את אחוז הריפוי ואת סיכויי ההישרדות לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' קוטן- בבקשה הבהרה נוספת
רות04/12/2007כפי שרואים- יש לי רצפטורים להורמונים, מה שמאפשר טיפול בטמוקסיפן. אבל אני בת 67 , האם זה גיל "מאוד מבוגר" ובגלל זה אני אמורה לוותר על הקרנות למרות שההקרנות משפרות בעצם את הכל? אני רוצה לעשות הכל כדי אכן להיות רגועה, (או פחד מוקטן) מאפשרות חזרת המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' קוטן- ועות שכחתי..
רות04/12/2007בשד יש עוד גידולים מפוזרים נוספים שכניראה גם יהיה קושי לקחת מהם ביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)