מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרורות סרטן כליה מסוג PAPILARRY RCCהגר06/12/2007
שלום רב.
לאבי היו סרטן בכלייה מסוג papillary renal cell carcinoma. לפיכך נכרתה לאבי הכליה והוצאו כל הגרורות. לאחרונה נתגלו אצל אבי גרורות מאותו סוג סרטן בעצמות גולגולת הראש. אחת מהן הוצאה בגלל גודלה, ולאחר בדיקה נראה כי נמצאו 3 נקודות נוספות.
שאלתי היא כזו: מהן אמצעי הטיפול הקיימים כיום לסרטן זה מעבר לניתוח?
האם הקרנות הן יעילות?
האם תרופות מסוג זומרה או ארדיה אכן יעילות?
לביינתים אבי מקבל תרופה מסוג bonefos
אודה לכם אם תשיבו לי
חג שמח
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול כליה גרורתי
ד''ר יוסף ברנר06/12/2007הטיפול בגרורות בעצמות יכול להעשות על ידי בונופוס בכדורים או על ידי עירויים עם זומרה או ארדיה. כולם טיפולים טובים.
הטיפול הסטנדרטי במחלה עצמה הוא בעזרת חומרים ביולוגיים אינטרפרון ואינטרלאוקין, אך אחוז התגובה נמוך. חומרים אלה הם בסל הבריאות במחלה זו.
קיימים טיפולים חדשים בחומרים ביולוגיים:סוטנט, נקסבר ועוד אשר אינם כלולים בסל הבריאות ועלותם גבוהה מאד. הם מסוגלים לעכב את המחלה לתקופות של מספר חודשים וניתנים בכדורים.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעילות הכדורים?
הגר07/12/2007תודה שהשבת.
מספר שאלות נוספות לי אליך ואודה לך אם תשיב לי.
א. האם אינטרפון ואינטרלאוקין משפיעים על תפקודי כליה?
ב. האם הם מתאים במיוחד לגרורות בעצמות מסוג papillary renaal cell carcinoma או לכל סוגי גרורות סרטן הכליה?
ג. רשמת שהכדורים עצמם יעילים לעיכוב מספר חודשים, האם יש בהם גם להשאיר את הגידול במצבו הנוכחי? האם הם יכולים גם לצמצם את הגידול או להעלימו לחלוטין?
תודה וחג שמח
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ד''ר יוסף ברנר07/12/2007א. לא
ב.לכל הסוגים
ג. לצמצם
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה יכול להביא לשליחת גרורות ?
הגר08/12/2007ראשית אני רוצה להודות לך שאתה עונה לי. אין ספק שאתה עושה עבודת קודש ומכניס אותי יותר לתמונה.
אם מצמצמים את הסרטן, האם זה לא עלול לשלוח גרורות נוספות?
האם אפשר לחיות עם נקודות כאלה בראש על אף שמצמצמים אותם?
האם הקרנות הם גם פתרון?
שבת שלום
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)