גרורות סרטן כליה מסוג PAPILARRY RCC

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרורות סרטן כליה מסוג PAPILARRY RCC
    הגר
    06/12/2007

שלום רב.
    לאבי היו סרטן בכלייה מסוג papillary renal cell carcinoma. לפיכך נכרתה לאבי הכליה והוצאו כל הגרורות. לאחרונה נתגלו אצל אבי גרורות מאותו סוג סרטן בעצמות גולגולת הראש. אחת מהן הוצאה בגלל גודלה, ולאחר בדיקה נראה כי נמצאו 3 נקודות נוספות.
    שאלתי היא כזו: מהן אמצעי הטיפול הקיימים כיום לסרטן זה מעבר לניתוח?
    האם הקרנות הן יעילות?
    האם תרופות מסוג זומרה או ארדיה אכן יעילות?
    לביינתים אבי מקבל תרופה מסוג bonefos

אודה לכם אם תשיבו לי
    חג שמח
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גידול כליה גרורתי

ד''ר יוסף ברנר
    06/12/2007

הטיפול בגרורות בעצמות יכול להעשות על ידי בונופוס בכדורים או על ידי עירויים עם זומרה או ארדיה. כולם טיפולים טובים.
    הטיפול הסטנדרטי במחלה עצמה הוא בעזרת חומרים ביולוגיים אינטרפרון ואינטרלאוקין, אך אחוז התגובה נמוך. חומרים אלה הם בסל הבריאות במחלה זו.
    קיימים טיפולים חדשים בחומרים ביולוגיים:סוטנט, נקסבר ועוד אשר אינם כלולים בסל הבריאות ועלותם גבוהה מאד. הם מסוגלים לעכב את המחלה לתקופות של מספר חודשים וניתנים בכדורים.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעילות הכדורים?

הגר
    07/12/2007

תודה שהשבת.
    מספר שאלות נוספות לי אליך ואודה לך אם תשיב לי.

א. האם אינטרפון ואינטרלאוקין משפיעים על תפקודי כליה?

ב. האם הם מתאים במיוחד לגרורות בעצמות מסוג papillary renaal cell carcinoma או לכל סוגי גרורות סרטן הכליה?

ג. רשמת שהכדורים עצמם יעילים לעיכוב מספר חודשים, האם יש בהם גם להשאיר את הגידול במצבו הנוכחי? האם הם יכולים גם לצמצם את הגידול או להעלימו לחלוטין?

תודה וחג שמח
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר יוסף ברנר
    07/12/2007

א. לא
    ב.לכל הסוגים
    ג. לצמצם
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה יכול להביא לשליחת גרורות ?

הגר
    08/12/2007

ראשית אני רוצה להודות לך שאתה עונה לי. אין ספק שאתה עושה עבודת קודש ומכניס אותי יותר לתמונה.

אם מצמצמים את הסרטן, האם זה לא עלול לשלוח גרורות נוספות?

האם אפשר לחיות עם נקודות כאלה בראש על אף שמצמצמים אותם?

האם הקרנות הם גם פתרון?

שבת שלום
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו