מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לאחר הקרנותעמית03/01/2011
שלום,
אני בת 27 ואני לאחר 2 ניתוחים : הראשון להוצאת גידול ממאיר בבלוטת הרוק, השני לניקוי הרקמות מסביב.
בנוסף עברתי 30 טיפולי הקרנות ממוקדות לצוואר.
בגלל שהטיפול + הניתוחים היו דרך רופא א.א.ג שמומחה לניתוחי ראש וצוואר לא ממש הייתי בטיפול של אונקולוג וגם בגלל שהעבירו אותי בין שני בתי חולים שערי צדק ועין כרם (בעין כרם עברתי את ההקרנות?). הרופאים העבירו אותי אחד בין השני. לפני שבועיים סיימתי את ההקרנות והחזירו אותי לאונקולוג בשערי צדק והיחס לא היה אישי, הוא לא מכיר אותי ולא קיבלתי תשובות ברורות....
שאלתי אותו מתי אני יכולה לנסות להכנס להריון והוא ישר זרק בלי חשוב - עוד שנה! הסברתי לו שזה לא מקובל עלי! כי בהסברים לפני ההקרנות נאמר לי שישר אחרי אני יכולה! ואין קשר בין הרחם לצוואר וזה לא סרטן "הורמונלי". בגלל שהתחלתי לבכות הוא התקשר לרופא שטיפל בי בעין כרם והוא אמר שהוא היה מחכה קצת ואז בשיחה הם אומרים "טוב אז נתפשר על חצי שנה!" מה זה להתפשר?!
ניסיתי לקבוע עם מנהל המחלקה של עין כרם אבל יש לו תור רק ליוני! אני ממש לא יודעת מה לעשות? איך אני יכולה לברר?
מצטערת על ההודעה הארוכה - אני פשוט מבולבלת וכבר אין לי כוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר הקרנות - תגובה
פרופ` אברהם קוטן04/01/2011מבחינת ההקרנות - ניתן להרות למחרת סיומן
כוונת הרופאים היא לוודא שהמחלה לא חזרה, מכיוון שבמידה ואת בהריון והמחלה חו"ח חוזרת - לא ניתן לבצע בדיקות רנטגן, CT ורפואה גרעינית ולכן משיקולים שאינם רפואיים, אלא אחרים, המליצו הרופאים להמתין עד שתחלוף בשלום תקופת הסיכון הגבוה להישנות - כשנתיים לאחר סיום הטיפול.
כאמור, אן הוראת נגד להיכנס להריון כבר כעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
עמית05/01/2011אז הם אמרו שזה כן בגלל ההקרנות! שהגוף עדין "מלא" בזה ובגלל זה הם לא רוצים.
מבחינת סיכון (טפו טפו טפו) אין לי סרטן והניתוחים הם אלה שמנעו - ההקרנות היו בשביל להיות בטוחים. מבחינת הבדיקות שלאחר מכן, לפי מה שנאמר לי לא עושים סיטי או רנטגן עושים אולטרסאונד.
עכשיו אני יותר מבולבלת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)