עליה ב- CEA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה ב- CEA
    ענת
    03/01/2011

שלום,
    לפני 5 וחצי שנים ,חליתי בסרטן המעי הגס , עברתי ניתוח להסרה וכימו. המרקרים שלי היו בי0.4 עד מקסימום 0.6 . במשך כל החמש וחצי שנים (אני נמצאת במחקר בבי"ח מאיר)
    לפני שבוע עשיתי בדיקות כלליות צלומים ואולטראסאונד והכל יצא תקין , לפני חצי שנה עשיתי CT ולפני שנה עשיתי קולונוסקופיה וגסטרו והכל תקין ,
    המרקר של ה-CEA עלה ל -1.3 !!!!!!, באונקולוגיה אמרו לי שאין מקום לדאגה.
    את הבדיקה עשיתי ביום הש ני של המחזור שאיחר שלי בחודש וחצי. (אני בת 48 ובחצי שנה האחרונה יש לי אי סדרים במחזור)
    אני הולכת באופן סדיר לרופא נשים ובדיוק לפני שנה עשיתי ביופסיה של הרחם ובדיקות מקיפות שהיו תקינות.
    אני חייבת לציין שאני מאוד מודאגת!!!! האם יתכן ששינויים הורמונלים /מחזור, משפיעים על עלייה במרקרים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה ב- CEA

הוספת תגובה

• עליה ב- CEA - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    04/01/2011

אם כל הבדיקות שציינת נעשו והן תקינות - אזי רוב הסיכויים שלעליה מתונה זו בסמן אין משמעות. בכל מקרה, ,צריך להתמיד במעקב קפדניו לחזור על הסמן בעוד כ-4 חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CEA

ענת
    04/01/2011

האם יתכן שבגלל שביצעתי את הבדיקה בימים הראשונים של המחזור משפיע על העליה????
    תודה על תשומת לבך
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו