מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוהה....גולשת06/01/2011
תוהה...
במכון האונקולוגי ברמב"ם ניתן לבקש להיות מטופל אצל רופא מסויים אונקולוג (אם הוא כמובן פנוי)? או שההחלטה היא בכלל לא בידי המטופל הפונה לשם?
האונקולוג במכון ברמב"ם הוא קבוע? או שכל פגישה פוגש רופא אחר את המטופלת?
אני שואלת לגבי החלטה איפה לפנות לקבל את הטיפול בכמוטרפיה.
התשובות מאד חשובות. לי. כי קיבלתי מידע סותר מאנשים שונים.
שאלה אחרונה:
פורסם בעיתון, שברמב"ם מקבלים לעיתים את הכמוטרפיה בישיבה או עמידה ולא שכיבה
כי יש עומס עצום. הדבר נכון? אי אפשר לבקש רק לשכב כל פעם בעת העירוי?
(יש לי בעיה לשבת זמן יותר מעשר דקות בגלל בעיה אחרת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוהה... - תגובה
פרופ` אברהם קוטן06/01/20111. אינני יודע אם הפונה מודע/ת לכך, שקיים מחסור באונוקלוגים בארץ
2. כללי הרפואה הציבורית אינם מחייבים רופא ספציפי או רופא קבוע, עם זאת, למרות העומס אנו משתדלים שיהיה רופא קבוע ואחות קבועה
3. כדי לראות רופא בכיר אפשר לקבוע פגישה באמצעות מזכירתו
4. כל החולים מובאים לדיון צוות בכיר וקיימת השגחה על מה שנעשה
5. הפרסום בעיתונות לא היה מבוסס ואיננו אמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)