מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרוג'יןניצה09/01/2011
אני בת 46 עברתי כריתה של בלוטת התריס כשמסביב היו גידולים סרטניים כרגע אני שבועיים ללא ההורמון אלקטרוסין ואני מרגישה רע , אני צריכה להמתין כמה שבועות עד לטיפול ברדיו אקטיבי , שמעתי שיש תרופה שמונעת את תופעות הלוואי ושמה תרוגי'ן הרופאה שלי מנסה להתחמק מלתת את התרופה שלא נמצאת בסל הבריאות ,אנא מכבוד הרופאים בפורום אני מבקשת תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תירג"ון בסל הבריאות
רן10/01/2011תירג"ן זה תרופה רק לבדוק את מצב התירגלובלין בגוף
זה תחליף סינתתי להרמון הTSH זה בסל הבריאות!!!
רק לבדיקה התירגלובלין וכן לטיפול ביוד ומפוי כל גופי
יש תרופה בשם צינומל עד שתקבלי טיפול של יוד ומפוי
בדרך כלל זה עד חודש ימים מיום הניתוח
יש בפרום של טפוז פרום תמיכה סרטן בלוטת התריס
יש שם בנות שעברו את כל הסיפור ויש להם נסיון יותר גדול
גדול בסוג זה של סרטן מנסיון אישי
נ.ב סליחה על השגיעות עולה חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרוג'ין - תגובה
פרופ` אברהם קוטן10/01/2011ראשית - התרופה ב"סל"
שנית - תופעות הלוואי יחלפו לאחר שיחודש הטיפול באלארוקסין לאחר הטיפול ביוד ר"א.
אין טעם בשלב זה לתת את התכשיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתירוגן אל תאמיני ותלחצי לקבל
נחצה4716/01/2011הייתי במצבך. לפני כחודשיים, עברתי כריתה מלאה של בלוטת התריס בגלל קרצינומה פפילרית. כחמישה שבועות לאחר מכן יוד 131 150 מיליקירי. ה-tsh שלי עלה ל-37 . באם תקחי תירוגן ה-tsh שלך יעלה יותר ללא תופעות לוואי ( בתנאי שתקחי אלטרוקסין ) לא תסבלי משום תופעות לווי , אני הייתי על הקרשים. הרופאים מתחמקים משום מה לתת תירוגן בפעם ראשונה, מתרצים בכל מיני תירוצים, הרגשתי היא שיש הנחייה של קופות החולים לא לתת אותה בפעם ראשונה בגלל מחירה היקר כ-6500 שקל. בכל אופן שיהיה בהצלחה.
לידיעה לאחר קבלת היו שוהים בבידוד מספר ימים כך שרצוי להערך בהתאם לפני כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)