שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    אלעד
    14/01/2011

שלום לכל המומחים ...
    רציתי להיוועץ לגבי טיפול של אבא שלי,
    לאבא שלי הייתה נפיחות בכתף מספר חודשים כבר, ולאחר היוועצות עם אורטופדים הוא נשלח לאולטרסאונד, הוא הגיע למומחה מסוים בתחום האונקולוגיה עם התוצאות של האולטרסאונד, המומחה לא אהב את התוצאות של הבדיקה ואמר לאבא שלי לעשות כמה בדיקות בדחיפות ואז לחזור אליו ודי הבהיל את אבא שלי בכך שאמר שיש סיכוי של 50 אחוז לגידול או שאולי זו דלקת.
    אבא שלי עשה בדיקת סי.טי, לאחר שהמומחה עיין בסי.טי הוא אמר שלא נראה שיש איזו שהיא התפשטות לאיברים אחרים, אבל עדיין הוא לא יודע מה יש שם? אולי גידול.. אולי דלקת ...
    מה שהפריע לי שכעת שהמומחה ראה בסי.טי שאין התפשטות הוא די הוריד הילוך ואמר לאבא שלי לבוא לבי"ח להרשמה שלפני הטיפול עצמו רק בעוד שבועיים, ואז גם יעשו ביופסיה ו- MRI בעוד שבועיים בערך... והשאלה שלי, מדובר בזמן סביר או שמא יש פה שאננות מצד הרופא המטפל? לשמחתי האולטרסאונד לא מצא בעיות באיברים אחרים אבל בשבועיים האלו עד לביופסיה ועד שיגלו מה זו הנפיחות זה מסוכן כל ההמתנה הזו? אני פשוט חושש שמא יקרה משהו בהמתנה לטיפול, כי לא מדבר כאן בהמתנה לתוצאות בדיקה מסויימת אלא מדובר בהמתנה סתם... אני אדם מן היישוב ולכן מבקש את עצתכם... האם ההמתנה הזו סבירה? או שמא יש בכך נטילת סיכון... ואיך ניתן עם זה...

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    15/01/2011

הסיפור הזה מאד לא ברור. לפני שהולכים לאונקולוגיה יש להשלים הבירור ע"י ביופסיה ! הבירור האורטופדי לא הסתיים !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו