שאלתי ואני שואלת שוב כי זה חשוב לי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלתי ואני שואלת שוב כי זה חשוב לי.
    עדי
    11/12/2007

כמה זמן יכול לשרוד אדם במצב של 3 גרורות במוח וגידול בקוטר 5 ס"מ בריאה אחת?
    מהי תוחלת החיים בכזאת סיטואציה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיכויי הישרדות

פרופ` אברהם קוטן
    11/12/2007

הסיכויים פסימיים, בממוצע - מספר חודשים. אבל: במקרים ספציפיים ניתן לשלב טיפול קרינתי לכל המוח עם טיפול ממוקד (RADIOSURGERY) - טיפולים מעין אלה מתבצעים בתה"ש ובהדסה עין כרם - וישנם חולים שהטיפול הביא להכחדת הגרורות ולהישרדות ארוכת טווח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה..

עדי
    11/12/2007

נאמר לו בבי"ח בלינסון כי את הגרורות יצמקו באמצעות הקרנות ולאחר מכן יעשו ביופסיה של הגידול בריאה.. האם יכול להיות לאחר הטיפול בהקרנות ולאחר הסרת הגידול (בהנחה שאין גרורות נוספות) שאדם מחלים לחלוטין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכויי ריפוי

אברהם קוטן
    11/12/2007

בשנות עבודתי הארוכות ראיתי מקרים, אמנם בודדים, של הישרדות ארוכת טווח (שנים) במצבים שכאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו