מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעה של מרכיב מסוים???????12/12/2007
שלום
,,,,, שאלתי היא אוליי מוזרה ,אבל אני מודאגת???
אני בת 39 בריאה בדרך כלל.
בשנת 01 נימצאו לי בלוטות לימפה,מוגדלות ,ביית שחי דו צדדי הופנתי לאמטולוג,ששלח אותי למיספר בדיקות אפשר להגיד דיי יסודיות מלבד ביופסיה,כי אמר שאן צורך,הכל היה תקין ונישלחתי הבייתה,בשנת 04 גיליתי בלוטות בצאוור,ושוב חזרתי לאותו ד"ר,שוב הרופא הפנה אותי,למיספר בדיקות,שיצאו תודה לאטל תקינות ,כולל איזו שהיא בדיקת דם מסוימת שבודקת כדיבריי הרופא את הבלוטות ,חזרתי לרופא,עם התשובות והוא שוב אמר לי שאן לי מה לחפש במקום הזה ופשוט גם כעס על הרופא מישפחה ,בטענה שהבעייה לא אמטולוגית,
[יש לציין שעד היום הבלוטות לא חזרו לעצמם,ובבדיקות האולט" האחרונות שעשיתי,
הם לא ניראות חשודות וגם לא שינו צורה,מאחר ואני רוב הזמן דואגת{אימי חלתה בנון הוג"קין ולמרות שידוע לי שזה לא תורשתי,אני עדיין חושדת שאוליי אני חולה ואני פשוט רדומה}
באפריל האחרון,עברתי בדיקות דם,שמראים על ערכים גבוהים בלימפוציטיס
45.5%
להלן תןצאות משנים קודמות
ב02 44.4%
ב04 42.9%
וב07 45.5%
שאלתי היא האם חומר בשם פראמטוקסי,או מתאמפתאמין,או או די מתיל,קתינין,קאטינון יכול להשפיע על תוצאות הבדיקות,?
ואכי דחוף לי ,,מה דעתך מצבי הביראותי לאור מה שציינתי?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יוסף ברנר13/12/2007זהו פורום לשאלות אונקולוגיות. לשמחתך אינך כלולה כרגע בקטגוריה הזאת. אנא הפני את השאלות הנל בפורום מתאים.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)