מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן שד גרורותישמעיה פנינה28/01/2011
אמי כיום בת 60 ולפני כ3 חודשים בעקבות כאבים וגושיים בבית השחי ניגשה לממוגרפיה ושם קיבלנו את ההלם כי אימי חולת סרטן שלב 4 סרטן שד גרורתי בעצמות בטחול בראות בלימפה בשתי הצדדים וגרורות בגרון .
אמי אדם שלא מאמין ברפואה ובשבילה כל מי שאמר שהוא חולה צחקה ממנו ואני הרגשתי שחיי נגמרים כי אמי היא כול עולמי אומנם אני נשואה +5 עדיין אימי היא עולמי אני חיה ברגשות מצפון מפני שעבודתי היא מטפלת בקשיים ובגלל חוסר הערנות שלי פספסתי אונם גם בשל העקשנות של אימי לראות רופא.
מאז התשובה פעלתי הכי מהר שאפשר ולאחר חודש התחלנו טיפולים כימיים הרצפטין וטקסול שבועי כך אנו כבר חודשיים אמי היום אדם שבור עייף כואב אך כול בקשתה להישאר בחיים אני מוכנה לעשות למענה הכול אפילו לתת את חיי עבורה מפני שהיא גידלה אונו לבד אלמנה בגיל 35 עם 4 ילחדים וגדלנו למופת.
שאלתי היא האם להמשיך את הטיפול בעוד חודש הרופא אמר לשיקוליי כעת אימי אחרי אישפוז של זיהום בשתן השתן בצבע אדום ויש בו גם דם היא מטופלת גם במשככי כאבים היא לא יכולה ללכת היא עייפה ידיה נפוחות שאי אפשר להרים אותם אפילו חסר לה מלחים וןכדומה אין לה שום טעם בפה הכול מר לה לכו לא אוכלת בקיצור אני מרגישה שאני מאבדת אותה .
מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה כיצד להמשיך את הטיפול הרפואי האם עוד חודש של טיפול לא יפיל אותה יותר אני ממש לא יודעת כיצד לנהוג אנא עיזרו לי בכיוון וברעיונות אימי מטופלת באיכילוב.
ושאלה נוספת האם טיפולים הומופטיים טבעונים וכדומה עוזרים הביאו לי פטריות כוח שהם טובים לחוליים בטיפול מה דעתכם
אני מאוד מקווה שתעזרו לי בהקדם אני נואשת אנא כוונו אותי בתודה פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שד גרורותי - תגובה
ד''ר דניאלה כץ29/01/2011הדאגה הכנה לאימך מובנת. טקסול יכול לגרום לעייפות חולשת שריירם קיצוניים והעלמות הטעם יכולים לנבוע מפטרת בלע שכדאי לשלול ואם יש לטפל.
בכל אופן לפני שמחליטים על הפסקת טיפול כדאי לשמוע חוות דעת נוספת מרופא אחר אולי מבית חולים אחר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)