L.G. liposarcoma בחלל בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• L.G. liposarcoma בחלל בטן
    אהרון
    05/02/2011

לאונקולוגים שלום,
    הנני חולה סרטן מזה 17 שנה. מדובר ב L.G. liposarcoma ללא גרורות, החוזרת כל מספר שנים כבר 6 פעמים. לאחרונה זה חזר במצב well diff .
    כל הטיפולים היו ניתוח וכריתה. ב 1996 קבלתי בהדסה גם הקרנה תוך ניתוחית והקרנה משלימה. לא קבלתי כימותרפיה או תרופות אחרות.
    לא נפגעו איברים באופן ישיר מהסרטן אך ניזקי הניתוחים גרמו לניתוחים נוספים, לאובדן כיליה, חסימות מעיים ופגיעה בעצב שריר הירך.
    קראתי באינטרנט על מחקר בתחום האנטי אנגיוגני ורציתי לשאול אם כבר קיימת תרופה או פרוטוקול טיפולי המבוסס על המחקר הזה או כל דבר אחר שיכול למנוע את חזרת הגידול שלי או לפחות להאט את חזרתו. אם מדובר בשלב ניסיוני אני מוכן לשקול אפשרות להשתתף בניסוי.
    אני בן 62 וגופי מתקשה לעבור ניתוחים מרובים. הניתוח התשיעי שלי היה לפני שבועיים.
    בברכה ובתודה מראש, כהן אהרון. מעלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    L.G. liposarcoma בחלל בטן

הוספת תגובה

• L.G. liposarcoma בחלל בטן - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    06/02/2011

אין עדיין טיפולים ביולוגיים שהובח לגביהם יעילות במניעת חזרת סרקומה. במקרים מסוימים נותנים כימותרפיה, אך יעילותה כטיפול מונע שנוי במחלוקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו