אתהלך - ספר עזר חובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתהלך - ספר עזר חובה!
    אלימלך
    01/03/2011

אהרן מרגלית, שופט בית הדין לעבודה, עבר את המחלה יותר מפעם אחת. הלימפומה, היתה בפעם השנייה. בפעם הראשונה, זה היה בפנים והוא עבר משהו כמו 15 ניתוחים לשחזור הלחי שלו. משהו מדהים. (וכל זה חוץ ממה שבילדותו הוא היה חולה פוליו וגם מגמגם בצורה קיצונית).
    הדרך בה התמודד, ולא פחות הלקחים אשר הפיק, הופכים את ספרו למצרך חובה, משהו שיש להניח בארון התרופות, לתחוב בקיטבג כשהולכים לבית חולים, ואפילו לתת מתנה לכל מי שסובבים את החולים ומשפחותיהם.
    לספר קוראים "אתהלך" (הוצאת פלדהיים) וקיבלתי אותו מהרופא שלי, שאמר לי, שעוד לא יצא לאור ספר מועיל ומחזק כמותו לחולי סרטן.
    קראתי פעמיים, בכיתי במהלך הקריאה עשרות פעמים, אבל שאבתי ממנו המון-המון כוחות.
    ארגז הכלים שלי להתמודדות עם הקשיים, הורחב והתמלא באינספור זויות של ראייה חיובית.
    שווה את המאמץ כדי להשיג את הספר (כמדומני שבשלב זה הוא לא נמצא בחנויות בערים הגדולות, אלא רק במגזר הדתי, כי פלדהיים זו הוצאה דתית).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אתהלך - ספר עזר חובה!

הוספת תגובה

• הספר אתהלך

רוני
    25/12/2011

הספר אכן מדהים, קראתי ובכיתי וצחקתי חליפות, האיש עבר דברים שלא מהעולם הזה ולמרות זאת מצליח לשמור על חוש הומור בריא. לטענתו הכל עניין של צורת ההסתכלות והתמודדות נכונה.מחזק מאוד ומומלץ לכל מי שמרגיש רצון להתחזק ולקבל כוחות, ממש בכל תחומי החיים.

לאחרונה שמעתי שגם גדולי האדמורים והרבנים ממליצים עלי ו- למרות שהוא ספר ביוגרפיה ולא ספר תורני. כמו רבי חיים קנייבסקי מבני ברק, מנהיג הפלג הליטאי ועוד.

מומלץ בחום רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתהלך- איפה אפשר להזמין?

ורד גולד
    29/01/2012

התרשמתי מן ההמלצות של חברי הפורום. אבל, אם זה לא בחנויות, בודאי ניתן להזמין. מישהו יודע איפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו