תרגום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגום
    רוט
    18/12/2007

שלום ל פורום הנכבד.
    האם יורשה לי לבקש "תרגום", (למרות שפחות או יותר אני מבינה )את ההבחנה הבאה:
    CORES OF BREAST TISSUE SHOWING FIBROCYSTIC CHANGES. FAT NECROSIS WITH FOREIGH BODY CELL REACTION, SMALL INTRADUCTAL PAPILLOMA AND FOCUS COMPATIBLE WITH ATYPICAL DUCTAL HYPERPLASIA.
    הגוש הזה נמצא קרוב לפטמה.
    לפני כחודשיים עברתי נתוח להוצאת מצבור גושים שתצאותיו היו INTRACYSTIC PAPILLARY CARCINOMA .
    עלי להחליט אם לכרות את השד או לבקש נתוח חלקי להוצאת הגוש הנוסף. אני נותה לנתוח כריתה, אך היתי רוצה לבסס את החלטתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגום

הוספת תגובה

• גוש בשד

ד''ר יוסף ברנר
    19/12/2007

התשובה הפתולוגית אינה של גידול ממאיר אלא ציסטות, נקורזה, גוף זר ופפילומה קטנה.כמו כן אזור קטן עם שינויים בלתי ספציפיים בתאים.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההמשך המתבקש

רוט
    19/12/2007

תודה ד"ר ברנר. ובהמשך בהתחשב שכאלה גושים יש עוד שניים, האם 1. להוציא כל אחד בנפרד. 2. לא לגעת. 3 לכרות את השד(בגלל שבניתוח של גושים קודמים נמצא ממצא)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גושים בשד

ד''ר יוסף ברנר
    20/12/2007

הכל תלוי בך. הגושים שהוצאו עד עכשיו, כולל זה עם הגידול הפפילרי, אינם מסכנים את חייך. אם את רוצה לשמור על השד תוציאי את שני האחרים ותראי ממה הם מורכבים.
    מאחר ואת "יצרנית" של גושים מהם אחד עם גידול, שני עם שינויים אטיפיים שהם ההתחלה התחלה של גידול ושני גושים אחרים שעדין לא ברור מה הם, ניתן לשקול הוצאה של השד באם הקוסמטיקה אינה חשובה לך.
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

רוט
    20/12/2007

תודה, ד"ר ברנר. תשובתך מאוד תעזור לי בהחלטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו