קונדילומה וסרטן צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה וסרטן צוואר הרחם
    ענת
    14/03/2011

אני בת 18 והתגלו אצלי קונדילומות. עברתי טיפול בלייזר ועכשיו אני עוברת טיפול במשחה.
    בחודשיים האחרונים יש לי הפרשות בצבע חום או אדומות ללא שום ריח בהתחלה זה היה דומה למחזור אך הדימומים\ההפרשות התחילו בזמן שאני לוקחת גלולות (מינס) לכן מחזור זאת לא אופציה.
    אני מפחדת שאולי זה קשור איכשהו לסרטן צוואר הרחם אך שום רופא לא שלח אותי לבדיקת PAP ולא אומר לי כלום על הנושא של הסרטן.
    מה כדאי לעשות ואיזה סיבות יכולות לגרום לדימום זה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קונדילומה וסרטן צוואר הרחם - תגובה

ד''ר דניאלה כץ
    17/03/2011

סרטן צוואר הרחם מופיע בגיל מבוגר יותר סביב גיל 40 . ההדבקה בוירוס שגורם לסרטן צוואר הרחם קורית בגילך לערך.
    פני לגניקולוג לבדוק את התלונות אולם אין כל קשר עם אבחנה כעת של סרטן צוואר הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל 40.?

אלמונית
    23/03/2011

לא הבנתי את התשובה של ד"ר ברנר, לצערי יש המון בנות עם סרטן צואר הרחם מתחת לגיל 40....נראה לי שכל הקטע של הגיל זה כדי לחסוך בבדיקות, אין קשר בין גיל לסרטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו