מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארץ אוכלת יושביהלימור15/04/2011
אבי חלה בסרטן וכעת גם אימי.אני מלווה אותם בכל התהליך.זהו תהליך קשה כואב פיזית ונפשית.את זה אתם בטוח יודעים ומכירים מקרוב.
מישהו עצר לחשוב מה קורה כאן.אשפוז היום מלא עד אפס מקום .אם אני מדברת עם מכר הוא מספר לי שגם אימא שלו,דודה שלו,חברה שלו וכך הלאה חולות במחלה.
מה קרה יש פה ממש מגפה.
האם אתם כרופאים לא אמורים מעבר לכישוריכם הידע והמסירות האין סופית לצאת בראש המחנה ולהתריע.אני מרגישה אזרח קטן וחסר יכולת .האם זהו האוכל שאנחנו אוכלים,זיהום האויר,הקרינה המרובה...מכרו את המדינה לטייקונים וככה זה נראה.אנשים מובלים ממש לטבח ואין כאן שמץ של גוזמה .אני כואבת את כאבם וחשה חסרת אונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייתי במערב אירופה יותר ממחצית חיי
אורה15/04/2011וזה לא חסך ממני בצעירותי ובבגרותי 2 מחלות סרטן.
כך שעם כל ההשתתפות בצערך הרב, הכותרת שלך למדינת ישראל לא מצדיקה את עצמה. יש פה רפואה מצויינת והומנית! וזיהום הסביבה נמוך מהרבה מדינות מתועשות מערביות, ויש פה מזון טרי בשפע.
הרבה בריאות להורייך ולך שעוברים תהליך לא פשוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייתי במערב אירופה יותר ממחצית חיי - תגובה
פרופ` אברהם קוטן16/04/2011מילים כדורבנות - אני מסכים איתך ב-100 טחוזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארץ אוכלת יושביה - תגובה
פרופ` אברהם קוטן16/04/2011תמיד היו הרבה מקרי סרטן, זה לא בגלל הטייקונים, זיהום האוויר או הקרינה. את פשוט לא נחשפת לנושא עד שלצערי הוא פגע גם במשפחתך. לגבי הצפיפות והעומס - אלה ישתפרו רק כאשר המדינה, מנהיגיה ואזרחיה יחליטו על סדרי עדיפויות בהשקעת הכספים ובחלוקת העוגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארץ אוכלת יושביה
לילי19/04/2011חג שמח לכם.שלא יתפרש מדברי שאני מטילה ספק באיכות הרפואה והרופאים.אני עדין חושבת שהמזון שאנחנו אוכלים לא תמיד עובר את כל הבדיקות המחמירות ולראייה כל שני וחמישי מתברר שלמוצרים כאלו ואחרים מזריקים הורמונים.הילדים שלנו מתבגרים בגרות מינית טרם זמנם.בדגים יש כספית,רשימה ארוכה של חומרים משמרים שמפורסמים ואסורים למאכל ויש דוגמאות למכביר.
מה קורה במפרץ חיפה איזה אחוזי סרטן יש שם?מה אומרת הסטטיסטיקה?
חזרתי מאילת וברקע באזור יש המלח ראיתי את העשן המיתמר מהארובות של מפעליי ים המלח של מי הם במקרה של סמי עופר?סתם דוגמה...
אני בכל זאת לא ילדה, בת 47 ולא זכור לי שכל כך הרבה אנשים סביב היו חולים בסרטן ,לא זכור לי פוקדת כל כך הרבה הלוויות .
זה פגע במשפחה שלי יותר מפעמיים בנוסף לאבי שנפטר ואימי שמתמודדת כיום בגבורה ,גם בעלי חלה בסרטן הכלייה וברוך השם הוא בריא היום.חמותי חלתה בסרטן ברחם ,חמי בלוקמיה.ואני אמורה להמשיך ולהיות שאננה לטמון ראשי בחול ולהגיד תמיד זה היה .
צר לי אבל אני לא מסכימה אתכם .אני חושבת שהמדינה שלנו מדהימה ,אני אוהבת אותה אבל אני לא חושבת שהדברים מתנהלים כשורה והרבה פעמים מוכרים אותנו בשל צרכיי הקידמה וכן גם בשל בצע כסף.
בגלל שאני כל כך דואגת אני חושבת שיש לזעוק את הזעקה הזו ולבדוק דברים לעומקם.
שיהיה לכולנו שוב חג שמח והעיקר הבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארץ אוכלת יושביה - תגובה
פרופ` אברהם קוטן19/04/2011כאשר בודקים את הנתונים בצורה יסודית - אין שום עדות לעודף תחלואה בסרטן או לבעיות רפואיות אחרות במדינת ישראל לעומת שאר העולם המערבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)