שאלות דחופות-סרטן בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות דחופות-סרטן בלוטת התריס
    מיה
    30/04/2011

שלום רב,
    בשבוע הבא אני אמורה לקבל יוד רדיואקטיבי לצורך מיפוי גרורות כל גופי מאחר ובוצעה כריתה מלאה של בלוטת המגן עקב קרצינומה פפילרית.
    כרגע אני נמצאת כבר כשבוע בדיאטה דלת יוד,שאני אמורה להיות בה 10 ימים לפני קבלת היוד.יש כמה מוצרים שהשתמשתי בהם שאני חוששת שהם עלולים להפריע לקליטת היוד בגוף ולשבש את הבדיקה כולה כמו מריחת פולידין על העור שבעבר ביטלה לי את הבדיקה כולה.
    1) רציתי לדעת האם זה בסדר שהשתמשתי במשחת EMLA להרדמת העור בסמוך למועד קבלת היוד?
    2) כמו כן אכלתי קבב שמכיל שומן בקר וחלבון סויה,
    3) אכלת צ'יפס קפוא שטוגן והוא מכיל שמן צמחי שלא היה מצוין איזה וגם מלח.
    4) אכלתי פופקורן שמכיל גרעיני תירס,שמן דקל ומלח.
    5) אכלתי מלפפון חמוץ במלח.
    6) כמו כן השתמשתי במשחת עדינול לעור,סבון רחצה לתינוק של JOHNSONS BABY ,ושמפו HERBAL ESSENSE.
    7) השתמשתי בלק לציפורניים שנגע בעור כ6 ימים לפני הטיפול.
    8) אכלתי חומוס שמכיל שמן צמחי ומלח ושתיתי מיץ עגבניות שמכיל מלח.
    האם אומנם הדברים הנ"ל עלולים לגרום לביטול הטיפול?
    אשמח לקבל תשובתך.
    תודה רבה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלות דחופות-סרטן בלוטת התריס - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    02/05/2011

כל מה שאכלת הוא בסדר
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרת סידן קלציום קרבונט בסידן אמור

אמונה
    19/11/2014

שלום! קשה עלי מאוד נטילת הכמויות העצומות של הסידן 1200מ"ג +6 פעמים ביום עקב נזק זמני מקווה לפראתאירואיד לאחר כריתהמלאה כולל דיסקציות צידיות ועוד } פפילארי{ האם ניתן להמר ואם כן מה יהיההחישוב הכמותי שלהסידן האמורפי סנדוז? כל כמה שניתן להפחית את סבלי יבורך אני עדיין לפני הטיפול ביוד 150 מיליקארי לפי החלטת פרופ עוזיאלי ונושאת כעת בנזקים קלים אך הפיכים בעז"ה לדיבור ולבליעה עקב ניקוי הפראטרכאלי ובלוטות מתחת לעצב שמיתר הקול מוכוון על ידו... מאודןס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו