מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחווווף אנא עיזרו ליגלית05/05/2011
שלום
אחי חלה לפני כשנה וחצי בסרטן מעי הגס,הוא עבר טיפולים וניתוח להוצאת הגידול.לאחר תקופה קצרה התבשרנו שהמחלה שבה והפעם יש לו גרורות באגן וגרורה ביד ימין.
הוא עבר סדרת טיפולים וסיים אותה שלאחריה הוא עבר בדיקת דם והיא הראתה שהתאים הסרטניים גדלו.לצערי אחי מאושפז כעשרה ימים עם חום ובעצם שאלתי היא האם ייתכן שלא יעלו על מוקד הבעיה הגורם לחום???? גם כך חלה החמרה במצבו ואנו המשפחה נואשים!!! מה עלינו לעשות? אני חוששת שזו טעות ואני לא רוצה שאחי יישלם על כך בנתיים ממלאים אותו באנטיביטיקה וללא הועיל.
אם לדעתכם זה מצב תקין ארצה לשמוע ואם לא מה עלינו לעשות??? האם להעבירו לבית חולים אחר???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווווף אנא עיזרו לי - תגובה
פרופ` אברהם קוטן06/05/2011על פי תיאורך, אחיך סובל לצערי ממחלה מתקדמת גרורתית, ומטרת הטיפול האונקולוגי היא להקל, להאריך חיים אך לא נראה שניתן לרפא אותו. במצבים שכאלה עלול להתפתח זיהום הגורם לחום והמטופל ע"י אנטיביוטיקה. אני מציע שתיפגשו לשיחה עם הצוות המטפל אשר יסביר לכם שוב את מצהב העניינים. אינני חושב שיש הצדקה לקחת אותו לבי"ח אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)