אונקו אינטגרטיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אונקו אינטגרטיב
    נתי27
    10/05/2011

שלום
    ברצוני לברר האם מישהו מכיר או שמע על חברה בשם אונקו אינטגרטיב? איפה אפשר לקבל חוות דעת עליהם?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אונקו אינטגרטיב

הוספת תגובה

• מידע

קרן
    25/08/2011

שלום נתי,
    אשמח אם תוכל לשתף אם פנית אליהם והשתמשת בשירות שלהם, כתובתי
    [email protected]

תודה ושיהיה רק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אונקו אינטגרטיב - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    10/05/2011

נכנסתי לאינטרנט וקראתי (כנראה כמוך) על החברה. לצערי, אינני מסכים עם חלק מהנכתב באתר החברה, למשל:
    "הרופא שלך, למרות מקצועיותו ורצונו האמיתי לעזור, נמצא בעומס עבודה ובמצוקת זמן שאינם מאפשרים לו להישאר מעודכן בתחום המתחדש ומשתנה מדי יום ביומו, ולכן ההכרות שלו עם הטיפולים החדשניים היא לרוב מקרית ואינה מספקת"
    אני חושב שהדברים לחלוטין אינם נכונים, המרכזים האונקולוגיים בישראל והרופאים העובדים בהם מצויידים בידע העדכני ביותר על כל סוגי הגידולים והטיפולים החדשניים, נערכים בהם מחקרים קליניים עם תרופות חדשות, מתקיימות פעילויות מדעיות והמידע העדכני נמסר לחולים ולמשפחותיהם. בקיצור - הפסקה הנ"ל איננה במקום.
    גם הפסקה הבאה נטולת בסיס עובדתי:
    "שיקולים תקציביים מנחים את קופות החולים וחברות הביטוח לדחות לשנים הבאות את זמינותם של אותם טיפולים חדשניים, פעמים רבות אף מצילי-חיים, שהיית יכולה לקבל כבר עכשיו באופן פרטי, אם רק היית מודעת לקיומם".
    זה ממש לא נכון !!! המכונים האונקולוגיים בארץ מספקים את הטיפולים העדכניים ביותר ומדווחים לחולים על כל טיפול חדשני שקיים למחלתם בארץ ובעולם.

בקיצורף כל מכון אונקולוגי בארץ מספק את השירותים המוצעים ע"י אונקו-אינטגרטיב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרשו לי שלא להסכים

יאיר
    14/09/2011

גם אני מחפש מידע על חברת אונקו-אינטגרטיב, האתר שלהם מבטיח ניסים ונפלאות וחיפשתי לראות אם מישהו כבר קיבל מהם שירות, כי להבטיח כל אחד יכול, לקיים, זה כבר סיפור אחר.

מה שכן, ברור שפרופ' קוטן וכל מי שנמצא בתוך המערכת יתנגד למה שהם אומרים, כי בעצם הטענה הבסיסית של החברה הזו הוא שיש עוד ידע מעבר למה שעושים בארץ ושמערכת הרפואה הציבורית בארץ קורסת ולא מציעה את כל מה שאפשר. נו אז ברור שמי שבא מתוך המערכת יקטול אותם... זו הסיבה גם שאונקולוגים פה בד"כ אוטומטית מתנגדים לכל הנושא של חוו"ד שנייה מחו"ל.

בכל מקרה, אשמח לקבל מידע ממישהו שקיבל מהם יעוץ או טיפול, בפרט לגבי סרטן הריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרשו לי שלא להסכים - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    15/09/2011

ההתבטאות שלך לגבי הינה חצופה ובריונית, בלשון המעטה. אתה קובע דיעה עלי מבלי שאתה בכלל מכיר אותי. לידיעתך, כתובתי היא אמנם בי"ח רמב"ם, אך אני מקפיד על עצמאות מחשבתית ואינני שופר של אף מערכת.
    לסגנון שלך אין מקום בפורום זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו