סרטן ערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן ערמונית
    נתי27
    17/05/2011

לאבי (55) סרטן ערמונית שהתגלה לפני 4 שנים
    שלוש שנים טופל בטיפול הורמונלי והגיב יפה לטיפול אך אחרי שלוש שנים הטיפול ההורמונלי הפסיק להשפיע והסרטן יצא מהלימפה ושלח גרורות לעצמות השלד. אבי עבר כימותרפיה טקסוטר שלא הניבה תוצאות והגרורות המשיכו להתפשט. הרופא המליץ על תרופת הארביטרון והוא נטל אותה במשך חודש ימים. psa ירד תחילה ואחרי חודש החל שוב לעלות. כעת psa 78 ואבי סובל מכאבים עזים ברגליים, קשה לו ללכת, אנמיה מתמשכת למרות מנות הדם שקיבל וחולשה כללית.
    מהם הטיפולים הקיימים שיכולים להתאים למקרה שלו? האם יש טיפולים חדשניים כלשהם? בארץ ובחו"ל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן ערמונית

הוספת תגובה

• סרטן ערמונית - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    17/05/2011

מדובר במחלה פרוגרסיבית חשוכת מרפא. ישנם טיפולים כימותרפיים והורמוניים נוספים, שניתנים בכל המכונים האונקולוגים בארץ, אך הסיכוי לתגובה קטן, ומשך התגובה, במידה ויש תגובה, קצר על פי רוב. ניתן גם לתת הקרנות להקלה, טיפול ע"י סטרונציום רדיואקטיבי להקרנת גרורות גרמיות כואבות, או טיפול תרופתי טוב נגד כאבים. ניתן לבדוק אם במכון האונקולוגי הספציפי מתקיים ניסוי קליני בתרופה חדשה לסרטן ערמונית גרורתי.טני מניח שהחולה מקבל תרופה ממשפחת הדיספוספונטים (ארדיה, זומרה או בונפוס)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסוי קליני

נתי27
    20/05/2011

תודה על תגובתך. לאיזה תרופה חדשה אתה מתכוון? אבא שלי מטופל במכון אונקולוגי בלין
    קיבל ארביטרון (הבנתי שזה חדש נגד סרטן ערמונית עמיד לסירוס) חודש ימים והפסיק וכעת התחיל טיפול כימי שהבנתי שהוא גם חדש רק עכשיו התקבלו האישורים. לא זוכרת בדיוק את השם נדמה לי cabaxtizol . האם ניתן לקבוע תור ישירות אליך ולשמוע את הפרטים על הניסוי הקליני ועל הקלה בכאבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסוי קליני - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    20/05/2011

אביך מקבל טיפול חדשני וברמב"ם בשלב זה אין תרופה חדשה אחרת. באשר לסטרונציום רדיואקטיבי - תעלו האפשרות בפני הרופא/ה שמטפל/ת באבא בלין, ניתן לקבל ברמב"ם, אך לא בעת שהחולה מקבל טיפולי כימותרפיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי גם את ההודעה שלך בפורום תפוז

דוד
    19/05/2011

הייתי מעוניין ליצור איתך קשר באופן ישיר/אישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי גם את ההודעה שלך בפורום תפוז - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    19/05/2011

אני כותב מחו"ל, בשבוע הבא תתקשר למחלקתנו ונקבע לך תאריך לפגישה עם הרופאה העוסקת בסרטן ערמונית במחלקתנו, אצטרף אליה במהלך הפגישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הגבתי לכותבת ההודעה המקורית.

דוד
    19/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו